|

Fatih Terim'den Hollanda'ya kritik gol

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'dan Deniz Türüç'ü milli takım kadrosuna dahil ederek kritik bir hamle gerçekleştirdi. Terim'in, Türüç'ü milli takım kadrosuna davet etmesi, oyuncunun Hollanda Milli Takımı'nda oynama olasılığını da ortadan kaldırmış oldu.

Yeni Şafak
14:36 - 18/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:52 - 18/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fatih Terim, Kayserispor forması giyen Deniz Türüç'ü Finlandiya ve Moldova maçları kadrosuna davet etti.
Fatih Terim, Kayserispor forması giyen Deniz Türüç'ü Finlandiya ve Moldova maçları kadrosuna davet etti.

Geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına röportaj veren Deniz Türüç, Hollanda Milli Takımı'nın kendisini takip ettiğini ifade etmiş ve teknik direktör Danny Blind'in kendisini aradığını belirtmişti.



Kayserispor'da sergilediği performansla herkesin takdirini kazanan ve İstanbul takımlarıyla anılan Deniz Türüç'e Fatih Terim de kayıtsız kalmadı. Finlandiya ve Moldova maçlarında 24 yaşındaki futbolcuyu aday kadroya dahil eden Terim, başarılı orta saha oyuncusunu milli takım havuzuna dahil etmiş oldu.



"Mutluluğumu tarif edecek söz bulamıyorum"

İlk defa milli davet alan Deniz Türüç bir açıklama yaptı. Milli Takım'a çağrılıdığı için çok mutlu olduğunu ifade eden genç oyuncu şöyle konuştu;


  • "Mutluluğumu tarif edecek söz bulamıyorum. Önümüzdeki milli maç için A Milli aday kadromuza dahil edildim. Bana bu şansı tanıyan Fatih hocama çok teşekkür etmek istiyorum. Gaziantepspor maçından önce büyük bir moral kaynağı oldu."
























#Deniz Türüç
#Milli Takım
7 yıl önce