|

Fatih Terim'in oyu Kenan Sofuoğlu'na

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Terim, "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" başlıklı fotoğrafa oy verdi.

Yeni Şafak
10:57 - 27/12/2016 Salı
Güncelleme: 11:25 - 27/12/2016 Salı
AA
Fatih Terim yılın fotoğraflarını oyladı.
Fatih Terim yılın fotoğraflarını oyladı.

Terim, AA foto muhabirlerinin çektiği atletizmden biniciliğe, futboldan motor sporlarına farklı kategorilerdeki 11 spor fotoğrafını inceledi.



Terim, Kenan Sofuoğlu'nun İspanya'nın Jerez kentinde çekilen ve milli sporcunun Dünya Supersport Şampiyonası'nda şampiyonluğunu ilan ettikten sonra sevincini oğlu Mahir ve eşi Julia Looman ile paylaştığı "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" başlıklı fotoğrafa oy verdi.





"Seçim yapmakta zorlandım
"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Anadolu Ajansı'nın her alanda gerek haber gerekse de fotoğraflarıyla gündemi belirlediğine dikkati çekerek, seçim yapmakta zorlandığını söyledi.



Spor kategorisindeki 11 fotoğraf arasından Sofuoğlu'nun zaferini ön plana çıkaran Terim, "Seçim yapmakta zorlandım. Tüm foto muhabirleri değerli isimler ve başarılı çalışmalar yapıyor. Zorlu şartlarda yaptıkları çalışmaları takdir ediyorum." dedi.



#Fatih Terim
#Anadolu Ajansı
7 yıl önce