|

Fatih Terim'in 'taktik kağıdı' görüntülendi

Finlandiya ile oynanacak maç öncesi Teknik Direktör Fatih Terim'in antrenmanda taktik planlarının yer aldığı kağıttaki detaylar ortaya çıktı.

Yeni Şafak
12:15 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 18:31 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Terim'in elinde bulunan kağıtta oyuncuların farklı kombinasyonları olduğu görüldü.
Terim'in elinde bulunan kağıtta oyuncuların farklı kombinasyonları olduğu görüldü.

2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Finlandiya ile karşılaşacak olan milli takımda, Fatih Terim'in ay-yıldızlı ekibe oynatmayı planladığı ve taktiklerle beraber kafasındaki ilk 11'leri yazdığı çalışma kağıdı görüntülendi.



Hürriyet'te yer alan habere göre Terim, son taktik idmanında çalışma kağıdına yazdığı gibi farklı sitemler ve ve 11'ler denedi.


4-3-3 ve 4-1-3-2 sistemini deneyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, iki farklı taktikte yalnızca hücum oyuncularında değişikliğe gitti.



8 oyuncunun forması garanti

Terim'in, savunma ve orta sahanın merkezini hiç değiştirmediği görüldü. Gökhan, Mehmet Topal, Ömer, İsmail, Selçuk, Oğuzhan, Arda ve Cenk'in her iki farklı sistemde de Terim'in değiştirmediği ve kesin olarak forma vereceği futbolcular olduğu öğrenildi.



Tecrübeli teknik adamın takımı, 4-3-3 sistemi ile sahaya sürerse kanatlarda Volkan Şen ve Emre Mor'u oynatacağı kaydedilirken, 4-1-3-2 taktiğinde karar kılınırsa, Volkan Şen ve Emre yerine ilk 11'de Yunus Mallı ile Enes Ünal'ın yer alacağı bildirildi.






#Fatih Terim
#Türkiye
#Finlandiya
7 yıl önce