|

F.Bahçe'ye genç golcü Tammy Abraham

Fenerbahçe, bonservisi Chelsea’de olan ve İngiltere Championship takımlarından Bristol City takımında kiralık olarak forma giyen İngiliz golcü Tammy Abraham’ı kiralık olarak kadrosuna katmak için gündemine aldı. Fenerbahçe'de diğer golcü adayı ise İnter’de fazla forma şansı bulamayan 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı golcüyü kiralamak istiyor. İtalyan kulübünün de Fenerbahçe’nin bu teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 07:28 - 12/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Tammy Abraham​
Tammy Abraham​

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, forvet mevkiine de transfer yapmayı planlıyor. Yönetim, bonservisi Chelsea’de olan ve İngiltere Championship takımlarından Bristol City takımında kiralık olarak forma giyen İngiliz golcü Tammy Abraham’ı gündemine aldı. Fenerbahçe scout ekibi de genç golcü hakkında olumlu rapor verdi. Sarı-lacivertliler, 19 yaşında ve 1.93 boyundaki genç golcü için Chelsea Kulübü ile temasa geçecek. İngiltere U19 ve U21 Milli Takımı formaları da giyen Tammy Abraham, Bristol City formasıyla 43 maçta 24 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Bonservis bedeli 5 milyon Euro olan genç golcüyü sarı-lacivertliler kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor.

DİĞER ADAY GABİGOL

Fenerbahçe'nin forvet için düşündüğü diğer isim ise İnter’de fazla forma şansı bulamayan Gabigol lakaplı Gabriel Barbosa. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İtalyan kulübünün de Fenerbahçe’nin bu teklifine sıcak baktığı belirtildi. İnter ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan 21 yaşındaki golcüyü ikna etmek için büyük çaba gösteren sarı-lacivertliler, eski futbolcuları Deivid De Souza’yı da devreye soktu. Forvetin yanı sıra orta sahanın iki kanadında da forma giyen Gabigol, bu sezon İnter'de ligde 8 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

F.BAHÇE’NİN TAİSON ISRARI

Yönetim, yeni sezonda camiayı havaya sokacak ve taraftarları yeniden tribüne çekecek yıldız bir transfer yapma peşinde. Transfer listesinin ilk sırasında ise Shakhtar Donetsk forması giyen Brezilyalı yıldız Taison var. Aralık ayında sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki kanat oyuncusu için sarı-lacivertliler, Ukrayna kulübünü uygun bir bonservis bedeli karşılığında ikna etmeyi hedefliyor. Taison, Shakthtar Donetsk'te bu sezon toplam 32 maça çıkarken, 8 gol ve 2 asistle oynadı.

#Fenerbahçe
#Tammy Abraham​
7 yıl önce