|

Fenerbahçe FFP'ye gençleriyle direniyor

Fenerbahçe, FFP engelini aşmak için takımdaki genç futbolcularını elinden çıkartmaya başladı. Boluspor'a genç takımdan Melih Okutan ve 3. kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ı 1 milyon Euro'ya yollayan sarı lacivertliler, alt yapıdan yetişen iki ismi daha satmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
11:50 - 22/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:45 - 22/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe FFP krizi sebebiyle genç oyuncularını satarak kendine kaynak oluşturuyor.
Fenerbahçe FFP krizi sebebiyle genç oyuncularını satarak kendine kaynak oluşturuyor.

Bonservis ödeyerek yaptığı transferleri Avrupa'da oynatabilmek için oyuncu satmak zorunda kalan Fenerbahçe, çareyi genç futbolcularını göndermekte buldu.

Genç takımdan Melih Okutan ve 27 yaşındaki kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ı 1 milyon Euro'ya Boluspor'a satan sarı lacivertliler şimdi de Hakan Çinemre ve Kaan Özdemir'i elinden çıkartmaya hazırlanıyor.

Hakan Çinemre için Göztepe ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, bu transferden 1.5 milyon Euro bonservis elde etmeyi planlıyor. Kaan Özdemir için ise Konyaspor'la el sıkışan sarı lacivertliler, sözleşmesi sona eren Savaş Polat'ın da yeşil beyazlılarla anlaşması sonrasında yetiştirme bedeli elde etti. Sarı lacivertlilerin iki oyuncudan 1 milyon Euro bulan bir gelir elde etmesi bekleniyor.

  • Bilindiği üzere Fenerbahçe'nin Melih Okutan ve Ertuğrul Taşkıran'ı 1 milyon Euro bedelle Boluspor'a satması tartışma çıkarmıştı. Ezeli rakiplerin taraftarları sosyal medyada bu transferlerin şüpheli olduğunu ifade etmiş ve TFF'ye çağrıda bulunmuştu.
#Fenerbahçe
#FFP
7 yıl önce