|

Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-1

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertliler 23. dakikada Sow'un attığı golle 1-0 öne geçerken 54. dakikada Bero, Trabzonspor'un eşitlik golünü attı.

Yeni Şafak
17:47 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 00:44 - 28/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak gelecek sezon Avrupa kupalarında oynama şansını elinden kaçırdı.
Trabzonspor, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak gelecek sezon Avrupa kupalarında oynama şansını elinden kaçırdı.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla sarı lacivertliler üçüncülüğünü tehlikeye atarken Trabzonspor da Avrupa kupalarına katılma şansını kaybetti.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe oldu. Üst üste şutlarla Onur'un kalesini yoklayan sarı lacivertliler, 23. dakikada öne geçti. Hasan Ali Kaldırım'ın uzak mesafeden aşırtma şutunda, Onur Recep Kıvrak büyük bir hata yaparak meşin yuvarlağı dışarı yumruklamak yerine oyun alanına çeldi. Pozisyonu takip eden Sow, önüne düşen topu filelere gönderdi. Sow bçylece bu sezonki kaleyi tautan 15. şutunda 12. golüne imza atmış oldu.

2. yarıya iyi başlayan ise konuk takım oldu. 54. dakikada Bero nefis bir sutla skora dengeyi getirdi. Böylece bordo mavililer, 10 maç sonra Fenerbahçe'ye gol atmış oldu. Kalan bölümde Trabzonspor hızlı ataklarla etkili oldu ama son vuruşlarda başarılı olamadılar. Karşılaşma da 1-1 sona erdi.

  • Böylece Fenerbahçe haftayı 61 puanla tamamladı. Trabzonspor ise bu beraberlikle Avrupa kupalarına katılma şansını kaybetti.



#Fenerbahçe
#Trabzonspor
7 yıl önce