|

Fenerbahçe yeni sezonun kadrosunu belirliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun hazırlıkları yapılmaya başlandı. Sarı lacivertli yönetim yeni teknik direktörünü belirledikten sonra önemli bir transfer operasyonuna girecek. Kiralık futbolculardan Karavayev'i göndereceği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Fenerbahçe'de takımın bir diğer kiralık oyuncusu Fabiano ile de yola devam edilmeyecek. Sarı lacivertlilerde bunun yanı sıra Sow ve Lens'in durumları da kısa bir süre sonra netlik kazanacak.

Yeni Şafak
15:35 - 15/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 18:13 - 15/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de gelecek sezon bir çok futbolcu ile yollar ayrılacak. Sarı lacivertliler bununla birlikte hem kullanmadığı futbolculardan kurtulacak hem de ekonomi yapacak.
Fenerbahçe'de gelecek sezon bir çok futbolcu ile yollar ayrılacak. Sarı lacivertliler bununla birlikte hem kullanmadığı futbolculardan kurtulacak hem de ekonomi yapacak.

Fenerbahçe'de yeni sezonun yapılanması için çalışmalar başladı...



Başkan Aziz Yıldırım'ın şimdiden yetki verdiği Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya'nın takımdan gidecek isimler hakkında görüşmelere başladığı ve gelecek sezonun kadrosu için de önerilen isimleri değerlendirdiği aktarıldı.



Sarı lacivertliler Karavayev, Fabiano, Wiel, Emenike, Stoch veVan Persie ile yollarını ayırmayı planlarken Sow ve Lens'in de bonservislerini almak istiyor. Yönetim bu isimlerin bonservislerinde sorun yaşarsa tekrar kiralama yoluna gidecek.



Öte yandan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ismi dilden dile dolaşırken tecrübeli teknik adamın takımın başına gelmesi Aatıf ve Salih Uçan'ın takımda kalması anlamına gelecek. Hatırlanacağı üzere Kocaman, devre arası transfer döneminde iki oyuncuyu da kadrosuna katmak istemişti.



Sarı lacivertlilerde yeni sezonun ilk transferi ise Mehmet Ekici olacak. Tecrübeli futbolcu ile Ocak ayında anlaşma imzalayan yönetim sezon başında orta saha oyuncusu için imza töreni düzenleyecek.



Fenerbahçe'de sezon sonu itibariyle takımdan gönderilmesi istenen isimler şöyle;






Oleksandr Karavayev


Fabiano


Miroslav Stoch


Van der Wiel


Van Persie


Emmanuel Emenike


#Fenerbahçe
7 yıl önce