|

Fenerbahçe yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor mücadeleden 4-2 galip ayrıldı.

Yeni Şafak ve
21:49 - 5/02/2016 Cuma
Güncelleme: 22:01 - 5/02/2016 Cuma
Yeni Şafak

Süper Lig'in 20.haftasında maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. İlk yarıda Eto'o'nun attığı golle ilk yarıyı önde kapatan ev sahibi ikinci yarıda müthiş bir futbol oynadı. Önce Danilo ile farkı ikiye çıkaran kırmızı-beyazlılar daha sonra Makoun ile farkı üçe çıkardı. Maçın bitimine beş dakika kala Bruno Alves'in attığı golle farkı ikiye indiren sarı kanaryalar 90+4'de Sakıp'ın attığı golle farkı tekrar üçe çıkardı. Mücadelede 90+5'inci dakika oynanırken Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Robin Van Persie topu ağlara gönderdi ve mücadele 4-2 sona erdi.




Maçtan dakikakalar

Mücadele Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile başladı.


3.dakikada Eto'o sağdan ortaladı. Ceza sahası arka bölümünde topla buluşan Serdar bir anda Volkan'la karşı karşıya geldi. Vuruşunda top kaleye yöneldi ancak Kadlec topu çizgiden çıkardı.


5.dakikada Makoun geri pasını verdi ancak ceza alanı dışında Fernandao araya girdi ve topu alıp bir anda kalecinin karşısına dikildi. Vuruşunda Fornezzi başarılıydı.





12.dakikada Fernandao savunma arkasına sarktı ve ceza alanına girdi. Ancak sağ çaprazda yaşanan mücadelede topu rakibine kaptırdı. Devam eden pozisyondan sonuç alamadılar.


20.dakikada Antalyaspor'da Motta, sağ korner direğine yakın bir noktada Şener'e yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.


21.dakikada Fenerbahçe mutlak bir gol kaçırdı. Caner'in kale ağzına yaptığı ortaya önce Mehmet, ardından Alves dokunamadı.


24.dakikada Souza sarı kart gördü.


25.dakikada Antalyaspor çok net bir gol pozisyonu yakaladı. Eto'o'nun müthiş ara pasında Mbilla Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Mbilla'nın vuruşunda Volkan Demirel topu ayağıyla çıkardı.


40.dakikada Fenerbahçe ceza alanı içi sağ bölümünde topla buluşan Zeki'nin vuruşunu Şener çizgiden çıkardı. Bir anda topu önünde bulan Eto'o sert vurdu ve takımını öne geçirdi.

45.dakika oynanırken mücadelenin sonuna 1 dakika ilave edildi.


İlk yarı sona erdi

İkinci yarı başladı

46.dakikada Fenerbahçe'de Van Persie ikinci yarıda oyunda. Ozan çıkan isim.


49.dakikada Eto'o topla birlikte ceza alanına girdi. Kadlec'ten sıyrılıp şutunu çekmek istedi ancak Kadlec buna izin vermedi.


54.Eto'o'nun sağdan ortasında Serdar ceza alanı dışına açılan topu kontrol edip, Danilo'ya taşıdı. Danilo kaleci Volkan'la karşı karşıya kaldı. Vuruşunu yaptı ve takımını 2 farklı öne geçirdi.

55.Orta alanda Markovic'in kaptırdığı topu Eto'o rakip yarı alana taşıdı. Solda müsait pozisyondaki Makoun'a pasını verdi. Makoun çaprazdan vurdu ve golü buldu.

57.dakikada Fenerbahçe'de Fernandao yerini Diego'ya bıraktı.


58.dakikada Nani de oyundan çıkıyor. Volkan oyunda.


64.dakikada Eto'o yerini Kadir'e bıraktı.


71.dakikada Fenerbahçe'de Bruno Alves rakibine yaptığı faul sonrası kart gördü.


73.dakikada Antalyaspor'da Serdar oyundan çıkıyor. Emrah Başsan oyunda.


80.dakikada Antalyaspor'da Danilo oyundan çıkıyor. Charles oyunda.


85.dakikada Alves çok uzak bir mesafe olmasına karşın kesme bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.

94.dakikada Emrah'ın orta alandan getirdiği topla ceza alanı içi sağ bölümünde buluşan Sakıb ilk hamlede şutunu çekemedi ancak devamında topu Volkan'dan sıyırdı ve ağlara gönderdi.

95.dakikada Fenerbahçe, penaltı kullanacak. Robin Van Persie topu ağlara gönderdi ve mücadele 4-2 sona erdi.


Maç sonucu




ANTALYASPOR:

Fornezzi, Inkoom, Celutska, Sakıb, Motta, Makoun, Zeki, Mbilla, Danilo, Eto'o, Gökhann


TEKNİK DİREKTÖR:

Morais



FENERBAHÇE:

Volkan, Şener, Alves, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Nani, Markovic, Fernandao


TEKNİK DİREKTÖR:

Vitor Pereira





#fenerbahçe
#antalyaspor
#muhtemeln 11'ler
8 yıl önce