|

Fenerbahçe'de 5 isim Antep'e götürülmedi

Fenerbahçe'de Emenike, Karavaiev, Stoch, Robin van Persie ve Simon Kjaer, Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı.

Yeni Şafak
17:34 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:04 - 25/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Stoch, Wiel ve Emenike'yi kadroya almadı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Stoch, Wiel ve Emenike'yi kadroya almadı.

Fenerbahçe'de beklenen hamle geldi. Teknik direktör Dick Advocaat, Gaziantepspor deplasmanı öncesinde performansından memnun olmadığı isimleri İstanbul'da bırakma kararı aldı. Hollandalı çalıştırıcı, Emenike, Karavaiev, Stoch'u takımdan keserken Robin van Persie cezası, Simon Kjaer ise sakatlığı sebebiyle Antep'e götürülmedi.



Sarı lacivertlilerin Gaziantepspor'la oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Dick Advocaat, Miroslav Stoch, Karavaiev ve Emenike'yi kadro dışında bıraktı. Kasımpaşa maçı sonrası kendisi hakkında olumsuz ifadeler kullanan Stoch'u Krasnodar maçı sonrasında Antep'e karşı da oynatmayacak olan Hollandalı çalıştırıcı, devre arasında alınan Karavaiev'i de kadroya dahil etmedi. Advocaat, Emenike'yi ise Krasnodar'la oynanan ilk maçtaki kötü performansı sebebiyle takımın dışında bırakmayı tercih etti.



Volkan Demirel de yok!


Bilindiği üzere tüm bu oyuncuların yanında UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Krasnodar maçında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel de Gaziantepspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Volkan'ın yerine Fabiano Ribeiro'nun oynaması bekleniyor.






Son 3 haftada galibiyet yok!


Gaziantepspor maçı Fenerbahçe açısından hayatî önemde... Geçtiğimiz hafta Ülker Stadı'nda Kasımpaşa ile kötü bir oyun sonrası berabere kalan, bir önceki hafta ise 2-0'ı bulamadığı maçta Bursaspor ile 88. dakikada yenen golle 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Sergen Yalçın'ın Kayserispor'una da 4-1 mağlup olmuştu.









#Fenerbahçe
#Advocaat
7 yıl önce