|

Fenerbahçe'de hedef Navas

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin, Manchester City'nin sözleşme teklifini geri çeviren Jesus Navas'ı gündemine aldığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:04 - 4/05/2017 Thursday
Güncelleme: 09:35 - 4/05/2017 Thursday
Diğer
Tecrübeli oyuncu Jesus Navas hızı ve asistleriyle ön plana çıkıyor.
Tecrübeli oyuncu Jesus Navas hızı ve asistleriyle ön plana çıkıyor.

Gelecek sezon Süper Lig şampiyonluğunu şansa bırakmamak için kadroda önemli değişiklikler yapma kararı alan Fenerbahçe'nin Manchester City ile 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek Jesus Navas ile temaslara başladığı öne sürüldü.

Takvim'de yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin, Lens ile anlaşamama ihtimalini de göze alarak 31 yaşındaki yıldız futbolcunun transferini bitirmek istediği aktarıldı.

Kanatlar Lens-Navas olabilir

İspanyol oyuncu orta sahanın sağında oynuyor. Fenerbahçe'de Lens ise hem sağ hem de sol kanatta oynayabiliyor. Sarı-lacivertliler, bu transferi gerçekleştirirse Navas sağ, Lens ise sol kanatta oynayacak. Yönetimin, Lens'in transferinde sorun yaşanması ihtimalini de göze alarak bu transfere ağırlık verdiği belirtildi.

Yıldız oyuncunun sözleşmesi Haziran ayında sona ereceği için bonservis bedeli ödenmeyeceği ifade edildi.

Navas City ile ipleri kopardı

Jesu Navas cephesinde ise Fenerbahçe'yi umutlandıran gelişmeler yaşanıyor. İspanyol futbolcu, Manchester City'nin yeni sözleşme teklifini geri çevirdi. Navas'ın Manchester United'ın teknik patronu Pep Guardiola ile sorunları var. Tecrübeli teknik adam geçtiğimiz günlerde, "Navas'ı gelecek sezon sağ bek oynatmak istiyorum" açıklaması yaptı. Bu açıklamalardan sonra Navas, City ile ipleri kopardı ve takımdan ayrılmaya karar verdi.

  • Jesus Navas, bu sezon Manchester City ile toplamda 52 maça çıktı ve bu maçlarda 1 gol ve 10 asist kaydetti.
#Fenerbahçe
#Jesus Navas
#Manchester City
7 years ago