|

Fenerbahçe'nin ilk transferi Lens

Gösterdiği özverili performansla Fenerbahçelilerin sevgisini kazanan Jeremain Lens'in gelecek sezon da sarı lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı lacivertli yönetimin sezon sonundaki ilk hedefinin oyuncunun bonservisini almak olduğu öğrenilirken bununla ilgili ilginç bir detay da ortaya çıktı.

Yeni Şafak
16:24 - 11/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:57 - 11/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, sarı lacivertli forma altında 24 resmi maçta 4 gol attı, 12 de asist yapma başarısı gösterdi.
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, sarı lacivertli forma altında 24 resmi maçta 4 gol attı, 12 de asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında geri dönüşünü sağlayan isimlerin başında gelen Jeremain Lens'in bonservisinin alınıp alınmaması konusundaki belirsizlik son buldu. Fenerbahçe yönetiminin taraftarın da çok istediği bu transferi kendisine ilk hedef olarak koyduğu belirtildi.



Bonservisi için 8 milyon euro istenen futbolcu için ilginç bir detay da ortaya çıktı. Premier Lig'de son sırada bulunan Sunderland kulübünün sezon sonunda ligden düşmesi halinde Lens'i bırakmak zorunda kalacağı belirtildi. Oyuncunun sözleşmesinde bununla ilgili bir detay olduğu ifade edilirken istenen bedelin de yarı yarıya düşeceği aktarıldı.



Hatırlanacağı üzere Jeremain Lens, devre arasında Partizani Tiran ile oynanan hazırlık maçı sonrasında basın mensuplarına transferi ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve o ifadelerinde "Sunderland küme düşerse işler daha da kolaylaşır" demişti.



İşte Lens'in o maçın ardından yaptığı 'Sunderland küme düşerse' vurgusu;


  • "Çok büyük bir takımda oynadığımın farkındayım. Her anlamda çok organize bir kulüpteyim. Fenerbahçe'de uzun yıllar kalmak isterim ama bu sadece bana bağı değil.
    Taraftarların bana verdiği destekten çok mutluyum. Takım halinde şu ana kadar iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Umarım daha uzun süre burada kalmamı sağlayacak bir imza atabilirim. Sözleşmem hakkında fazla konuşmak istemiyorum ama Sunderland küme düşerse birçok şey daha kolay olacaktır"



#Jeremain Lens
#Fenerbahçe
7 yıl önce