|

Fenerbahçe'ye Eljif Elmas müjdesi

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak yaşı dolayısıyla oynatamadığı Eljif Elmas, için FIFA'dan sevindirici haber geldi. 5 gün sonra 18 yaşında olacak olan Makedon futbolcu için yapılan yaş uygunluğu başvurusu kabul edilirken, genç yıldız adayının Süper Lig'de oynayıp oynayamayacağı konusu da netlik kazandı.

Yeni Şafak
11:42 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 16:18 - 19/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Makedonya A Milli Takımı forması giyen Eljif Elmas, sarı lacivertlilerin en dikkat çekici transferlerinden biri olarak göze çarpıyor.
Makedonya A Milli Takımı forması giyen Eljif Elmas, sarı lacivertlilerin en dikkat çekici transferlerinden biri olarak göze çarpıyor.

Fenerbahçe’ye Eljif Elmas konusunda sevindirici bir haber geldi. Sarı-lacivertli kulüp, oyuncu için FIFA'ya yapılan yaş uygunluğu başvurusunun kabul edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle;
  • "Futbolcumuz Eljif Elmas'ın yaşı dolayısıyla FIFA'ya yapmış olduğumuz futbolcu uygunluğu başvurusu kabul edilmiştir. Söz konusu başvurunun kabulü ile ilgili belgeler bugün itibariyle FIFA tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilmiştir."

Maçlarda oynayabilecek mi?
  • Eljif Elmas, Süper Lig için oyuncu kaydı sürecinin sona ermesi sebebiyle forma giyemeyecek. Ancak lisansının çıkmasıyla Fenerbahçe U21 takımıyla maçlara çıkabilecek. Eljif Elmas, Türkiye Kupası'ndaki maçlarda ise A Takım'la oynayabilecek.
#​Fenerbahçe
#Eljif Elmas
7 yıl önce