|

FETÖ'nün futbol sorumlusunun ismi ortaya çıktı

FETÖ soruşturmasında tutuklanan ve gözaltına alınan eski futbolcuların 'spor imam'ı olarak, örgütün eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Ali Şenel'in ismini verdiği belirtildi.

Yeni Şafak
09:39 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:24 - 16/12/2017 Cumartesi
Diğer
Soldan sağa; Zafer Biryol, Ali Şenel ve Ömer Çatkıç.
Soldan sağa; Zafer Biryol, Ali Şenel ve Ömer Çatkıç.

FETÖ üyesi futbolculara yönelik düzenlenen operasyonda eski milli kaleci Ömer Çatkıç, Fenerbahçe ve Başakşehirspor'un defans oyuncusu Bekir İrtegün ve gol kralı Zafer Biryol gözaltına alınmıştı. Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanırken, FETÖ'nün spor yapılanmasıyla ilgili tüm bildiklerini soruşturma savcısına anlatan İrtegün serbest bırakılmıştı.

Spor sorumlusunun ismini verdiler

FETÖ'nün spor yapılanmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan veya tutuklanan futbolcuların, kendilerine toplantı düzenleyip himmet toplayan kişinin ismini polise verdiği aktarıldı.


Habertürk'te yer alan haberde, ismi sır gibi saklanan FETÖ’nün spor sorumlusunun eğitim kurumlarında çalışan Ali Şenel olduğu ifade edildi.




Her yerde aranıyor

Polis, İstanbul, Afyon ve Çorum’da düzenlediği operasyonlarda Ali Şenel’i bulamadı. 2 çocuğunu ve ailesini bırakarak kayıplara karışan Ali Şenel her yerde aranıyor.

3 Temmuz'un kilit ismi

FETÖ’nün spor sorumlusu olduğu iddia edilen Ali Şenel’in, şike operasyonunun da kilit ismi olduğu ve operasyonu yönlendiren kişi olduğu öne sürüldü.

  • Ali Şenel’in, FETÖ’nün Pensilvanya'daki üst yapısı ile şike operasyonunu yapan emniyet ve yargı ayağının koordinesini sağladığı ileri sürülüyor.
#Ali Şenel
#FETÖ
6 yıl önce