|

Fikret Orman: Başarılı olsun bonservisini alalım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımın gidişi ve transferlere dair önemli açıklamalar yaptı. Orman, Aboubakar'ın bonservisi konusunda ise, "Başarılı olsun bonservisini alalım" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:15 - 24/02/2017 Friday
Güncelleme: 10:53 - 24/02/2017 Friday
Diğer
Beşktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
Beşktaş Başkanı Fikret Orman gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımla ilgili önemli açıklamalar yaptı.



BeIN Sports'a röportaj veren başkan Orman'ın sözlerinden öne çıkanlar şunlar:


"Neden kupa olmasın"

  • Liverpool'dan sonra Brugge çıkınca sevinmiştim, o bir hataydı bence. Hayırlısı neyse o olsun. Şampiyonlar Ligi grup kurasında devler vardı, şimdi bu takımlara bakınca daha sempatik geliyor. Hayırlısı Allah'tan. İnşallah Allah bize UEFA Avrupa Ligi kupasını getirmeyi nasip eder. Manchester United dışındaki rakiplerin bizim kadar bütçeleri, taraftarları, statları yok. Bizim kadar eski değiller. Neden kupa olmasın?

"Aboubakar başarılı olsun..."

  • Mart transferleri geliyor. Caner, Demba Ba, Ersan geliyor. 3 tane yeni transfer takıma katılıyor, çok katkı sağlayacaklar. Caner sanki 40 senelik Beşiktaşlı. Beşiktaş'ın santraforu Cenk. Aboubakar da güçlü oyuncu. Mario'dan sonra Aboubakar zorlandı çocuk. Ama kritik işler yaptı. Aboubakar inşallah başarılı olsun bonservisini alalım.

"Asrın transferi gibi transfer"

  • Beşiktaş'ın aile yapısından dolayı bizim takımda oynayan çocuklar gidip başka yerde mutlu olamazlar, oynayamazlar. Atiba ile biz sezon başı sözleşme uzattık. 2+1 olarak uzattık ve devam ediyor. Asrın transferi gibi bir transfer.

"Hakem hatalarına sığınamayız"

  • Beşiktaş, Galatasaray'a kaybeder, Başakşehir kazanırsa fark 1 puan. Şampiyon yorumları gerçekçi değil. Beşiktaş, Karabük'e kaybetmemeliydi. Hakem hatası falan ama Beşiktaş hakem hatalarına sığınamaz. Kötü oynadık, yenmeliydik.

"Şenol hoca ağabeyimiz"

  • Şenol hocanın 1 sene daha kontratı var. Rakiplerimize bakıyorsunuz kontratları bozuyorlar, yapıyorlar. Bu önemli değil. Şenol hoca bizim ağabeyimizdir. Kendisi burada olmaktan çok mutlu.

"Osmanlıspor ve Fenerbahçe'ye üzüldüm"

  • Osmanlıspor'un elenmesine üzüldüm. Fenerbahçe'nin de elenmesine üzüldüm. Keşke Fenerbahçe de Osmanlıspor da turu geçseydi. Biz Belçika'dan Rusya'dan daha büyük ülkeyiz.

"Bursaspor bir daha şampiyon olsun isterim"

  • Fenerbahçe ile Galatasaray önümüzde olsaydı bu hakem konularına girmezlerdi. Algı oluşturma ve taraftar bakısı bunlar. Her sene aynı takım şampiyon olacak diye bir şey yok. Osmanlıspor, Trabzonspor, Bursaspor bir daha olsun isterim.

"Dursun Özbek'i çok severim"

  • Beşiktaş, Demirören yönetiminde 15 kupadan sadece 1 tane almış. Bunca yıldır burada. Bir tane hakkımızla şampiyon olduk. Galatasaray taraftarı başarıya alışmış, baskı olması normal. Dursun Özbek'i çok severim. Galatasaray Yönetimi bizi her zaman iyi ağırlamıştır. Bugün Londra'ya gideceğim, dönüşte yetişebilirsem derbiye gideceğim.



#Beşiktaş
#Fikret Orman
7 years ago