|

Fikret Orman Cenk Tosun'un babasına yanıt verdi

Kulübün mali genel kurulunda konuşan Fikret Orman, Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun'un yaptığı "Talisca ve Quaresma oğluma pas vermiyor" açıklaması hakkında, "Bir babanın oğlunu savunması doğru ama evinde savunur. Beşiktaş’ın babası biziz. Başkasının teyzesi, amcası aynı açıklamaları yaparsa biz Beşiktaş’ı nasıl yöneteceğiz" dedi.

Yeni Şafak
16:26 - 21/05/2017 Pazar
Güncelleme: 16:43 - 21/05/2017 Pazar
IHA
Fikret Orman genel kurulda eleştirilere cevap verdi.
Fikret Orman genel kurulda eleştirilere cevap verdi.

Siyah-beyazlı kulüpte bugün düzenlenen mali ve idari olağan kongrede Başkan Fikret Orman eleştirilere yanıt verdi.

"Beşiktaş’tan sileceğiz"

Orman, mazeretsiz şekilde divan kurulu toplantısına katılmayan üyelerin divan kurulu üyeliğinin düşmesi ile alakalı, “Divan üyeliği düşen üyelerimiz konusunda, yeni divan başkanımız ile konuştum. O durumla alakalı bir mazeret yazısı alıp onları geri döndüreceğiz bu ayıbı da Beşiktaş’tan sileceğiz" açıklamasını yaptı.

"UEFA'nın yanlış hesabını geri çevireceğiz"

Lyon maçında yaşananlar hakkında da konuşan Fikret Orman, "UEFA ön yargılı bir karar verdi. Lyon maçı ile alakalı yanlış hesabı geri çevireceğiz" dedi.

"Beşiktaş'ın babası biziz"

Cenk Tosun'un babasının yaptığı açıklamaya da değinen Fikret Orman, "Bir babanın oğlunu savunması doğru ama evinde savunur. Beşiktaş’ın babası biziz. Başkasının teyzesi, amcası aynı açıklamaları yaparsa biz Beşiktaş’ı nasıl yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun ne demişti?
Lig Radyo'ya konuşan Şenol Tosun'un gündem olan o sözleri;
  • "Talisca ve Quaresma oğluma pas vermiyorlar. Yakın dönemde Q7'nin çok asisti oldu, ama artık o da pas atmıyor uygun pozisyonlarda. Talisca'nın umurunda mı Beşiktaş? 1 yıl daha burada, sonra hedefi Premier Lig... Hata yapıyor diye adam döveceksek Aboubakar'ı 100 kere dövmeli; görmediniz mi Dinamo Kiev maçında yaptıklarını. Fabri'yi Lyon maçındaki hatası nedeniyle ülkeye sokmamak lazım! Olur mu? Futbol bu! Hataya açık bir oyun. Benim oğlum, Beşiktaş için canını dişine takıyor; profesyonel yaşıyor. Böyle eleştirilemez! Ailesi olarak çok üzülüyoruz."





#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Cenk Tosun
7 yıl önce