|

Fikret Orman: Futbol takımı satın alacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün 2017 yılı 1. olağan divan kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Orman gelecek sezon altyapı için bir futbol takımı satın alacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
11:00 - 30/04/2017 Pazar
Güncelleme: 12:26 - 30/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Orman kulübün gündemine dair açıklamalar yaparken, altyapıyla ilgili hayata geçirecekleri projeyi de duyurdu.
Orman kulübün gündemine dair açıklamalar yaparken, altyapıyla ilgili hayata geçirecekleri projeyi de duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da yapılan divan toplantısında konuştu.

Orman'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;


"Altyapı için bir futbol takımı alacağız"
  • "Şenol Güneş'le yolumuza devam etmek istiyoruz. Gelecek sezon altyapı çalışmalarına daha çok önem vereceğiz. Yeni bir tesis yatırımı yapacağız. Altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz. Her sene 6-7 milyon dolar harcıyoruz ancak yeni oyuncu gelmiyor. En sonunda bu çocukları da kaybediyoruz. Bundan dolayı altyapı için bir futbol takımı satın alacağız. Altyapı ekiplerimizin hepsini Ümraniye'deki tesisimizde toplayacağız.Minik takımları Fulya'da bırakacağız."

"Üniversite projemizin sonuna geliyoruz"
  • "Vodafone Arena'nın yatırımlarını bitirdikten sonra yeni yatırımlara başlayacağız. Her alanda yatırıma ihtiyacımız var. Her branşla ilgili yatırım projelerimiz var. Üniversite projemizin sonuna geliyoruz. İnşallah en kısa sürede sonuçlandıracağız."
"İnşallah 4-5 sene üst üste şampiyonlukları görürüz"
  • "Beşiktaş bir birlik olduğu sürece çok daha güneşli günler göreceğiz. Allah bize 2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluk gösterdi. Üç aylarda temenni olarak, Allah bize inşallah 4 sene üst üste, 5 sene üst üste şampiyonlukları gösterir."




#Beşiktaş
#Fikret Orman
7 yıl önce