|

Fikret Orman: Vida transferi henüz bitmedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hırvat stoper Vida'nın transferine ilişkin, "Henüz bitmiş bir şey yok, olmama ihtimali de var" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
11:54 - 14/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:32 - 14/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Fikret Orman gazetecilerin sorularına cevap verdi.
Fikret Orman gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Siyah-beyazlı kulübün kadın futbol takımının sponsorluk anlaşmasında konuşan Fikret Orman, Bayern Münih eşleşmesi ve transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;
"Bayern eşleşmesine pozitif bakmak lazım"
  • "Bayern Münih zor kura ama pozitif bakmak lazım. Bayern Münih'ten daha düşük seviyede bir takım çıksa kolay rakip çıktı diyeceklerdi. Beşiktaş güçlü bir takım. Futbolda büyüyen bir trendi olan Beşiktaş görüyoruz. Tanınırlık açısından Şampiyonlar Ligi çok önemli. Almanya'ya taraftar götürmeyeceğiz. Artık dünyada bilinen bir Beşiktaş var. Avrupa'dan men edilmek istemiyoruz. Bizi maç içinde değil dışarıda da sorumlu tutuyorlar."
"İnşallah Fenerbahçe ve Galatasaray'da bu noktalara gelir"
  • "İskoç hakem biz katletmese geçen sene de gruptan çıkacaktık. Herkes bunu kabul etmişti. Şu an muhteşem bir noktadayız. Ceza alalım da seneye Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyelim mi? Biz 10 yıl Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyoruz..Biz ülke puanı toplayıp, 4 takımla Şampiyonlar Ligi'ne gidelim istiyoruz. Aşağı çekmeye gerek yok bizi. İnşallah Beşiktaş'ın başarısıyla ilerleyen yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray da bu noktalara gelir. Keşke bu takımlar bu sezon elenmeseydi. Türkiye'nin buna ihtiyacı var."
"Futbolcular paralarını alıyorsa işlerini yapacaklar"
  • "Beşiktaş maç seçmez. Olsa bile bu bahane olmaz. Beşiktaş'taki oyuncular paralarını alıyorsa işlerini yapacaklar. Bunun için Beşiktaş'talar. Beşiktaş'ın bu sezon kaybettiği bazı maçları anlatmanın izahı yok. Futbolcular elinden geleni yapmalı."
"Talisca için görüşüyoruz"
  • "Birçok oyuncumuza talep var. Talisca da oyuncumuz ve isteyebilirler. Bana kalmak istediğini söyledi. Sezon sonu da olabilir, 1 sene sonra da olabilir. Görüşmelerimiz sürüyor."
"Vida'nın olmama ihtimali var"

Başkan Orman, Domagoj Vida'nın devre arasında takıma katılıp katılmayacağıyla ilgili soruya, "Vida'da bitmiş bir şey yok, olmama ihtimali de var" cevabını verdi. Orman'ın Vida ile ilgili bu açıklaması kafa karışıklığına neden oldu.





#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Vida
6 yıl önce