|

Fikret Orman 'Vida'yı askıya aldı

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Hırvat futbolcu Vida'ya iki dev kulüp birden talip oldu. Marsilya ve Leicester City'nin istediği başarılı savunmacı için konuşulan bonservis bedelleri siyah beyazlıların transferden geri adım atmasına neden oldu.

Yeni Şafak
10:53 - 25/06/2017 Pazar
Güncelleme: 11:03 - 25/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş, transferde tüm dikkatini Pepe'ye yoğunlaştırsa da Dinamo Kiev'den ayrılması beklenen Vida için de temaslarını sürdürüyordu. Ancak Hırvat futbolcuya Marsilya ve Leicester City'nin yaptığı ciddi teklifler Beşiktaş'ın geri adım atmasına neden oldu.

Aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan futbolcuyu uygun maliyetle almak isteyen Beşiktaş, özellikle Leicester City'nin 5 milyon Euro'nun üstünde bonservis bedeli teklif etmesinin ardından transferi askıya aldı.

Siyah beyazlıların bu gelişmelerin ardından tüm transfer görüşmelerine ara verdiği ve Pepe'den gelecek haberi beklediği aktarıldı. Öte yandan Beşiktaş yönetiminin Marcelo için gelen teklifleri de Pepe'nin durumuna göre değerlendireceği ifade edildi.

  • Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, Marcelo için 10 milyon Euro değer biçerken bu rakamın teklif edilmesi halinde transfere onay verecek. Bu rakamlara çıkılmazsa ise gelecek sezonun stoper tandemi Pepe ve Marcelo'dan oluşacak.
#Beşiktaş
#Vida
#Marcelo
#Pepe
7 yıl önce