|

Fikret Orman'dan Vida açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında Hırvat futbolcu Vida'nın transferine ilişkin soruya "Devre arasında gelecek olan isim Vida mı bilmiyorum, onu zamanı gelince görürsünüz." dedi.

Yeni Şafak
21:34 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:48 - 20/09/2017 Çarşamba
Diğer
​Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
​Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı.

Fikret Orman, Hırvat oyuncu Domagoj Vida hakkındaki soruya devre arasında futbolcu transferi yapacaklarını açıklarını söyleyerek üstü kapalı cevap verdi.

Orman, "Vida beğendiğimiz, üst düzey bir oyuncu, gelme ihtimali var. Devre arasında gelecek olan isim Vida mı bilmiyorum, onu zamanı gelince görürsünüz. UEFA ile anlaşmamız sezon sonu sona eriyor. Şu an ne kadar oyuncu satarsak o kadar alabiliyoruz. Birisini satmadan oyuncu alamıyoruz. Herkesin talebi var, herkes transfer istiyor ancak durum bu. Geçen sene kadromuz çok fazla değişti. Çok fazla oyuncu değişti ve şampiyon olmakta zorlandık. Ancak bu sene bakarsanız Porto maçında yeni transfer olarak sadece Pepe vardı. Tüm mevkilerdeki oyuncularımız aynı. Bu sene onun için üzerimize koya koya ilerlemeliyiz. Takımımızın öz güveni yerinde." sözlerini kullanarak Hırvat defans için olumlu konuştu.

#Fikret Orman
#Vida
#Beşiktaş
7 yıl önce