|

Fırtına sert esecek

Yeni sezona '50. yılda şampiyonluk' parolasıyla girecek olan Trabzonspor, kadrosuna en az 3 isim daha katarak, mutlu sona ulaşmanın planlarını yapıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 08:21 - 23/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Visca
Visca

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yakaladığı çıkışın ardından takım olma yolunda mesafe kateden Trabzonspor, yapacağı transferlerin ardından yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmak istiyor. Trabzon şehrinin içindeki şampiyonluk özlemini takıma da yansıtmayı hedefleyen bordo-mavililer, taraftarın itici gücünü arkasına alıp zirve yolunda mücadeleci bir görüntü ortaya koyacak. Camianın içindeki özlemi ve heyecanı takımına adapte ederek her yönüyle saldırgan bir takım oluşturmayı planlayan teknik ekip, değişken ve hareketli hücum hattıyla birlikte sabit kalmayan kanatlarla, çift yönlü orta saha ile lige damga vuracak bir yapının temellerini atmayı planlıyor.

EN AZ 3 TRANSFER BEKLENİYOR

Camianın '50. yılda şampiyonluk' beklentisine karşılık vermek için başta yönetim ve teknik ekip, raporlar doğrultusunda kadroya en az 3 takviye daha yapacak. Bongonda ve Kamil Ahmet transferlerin ardından yeni isimleri kadroya katmak için titiz hareket eden Karadeniz ekibi, savunmaya, orta sahaya ve forvet hattına yönelik belirlediği isimlerle temaslarını sürdürüyor. Edin Visca, Juraj Kucka ve Serdar Taşcı gibi isimlerle yakın temas halinde olan bordo-mavililer, forvet transferinde ise görüşmelerini sürdürse de bu konuda ince eleyip sık dokuyor.

Ver Visca'yı al Yusuf'u

Trabzonspor, takımdan ayrılmak isteyen Yusuf Erdoğan’ı takasta kullanmak istiyor. Başakşehir’den Edin Visca’yı kadrosuna katmak isteyen ve ilk teklifi sunan bordo-mavililer, Yusuf'un yanında bir futbolcu ya da para ile bu transferi sonlandırmak istiyor. Yusuf Erdoğan’a, Bursaspor ve bazı takımlar teklifte bulunurken; yönetim, oyuncu ile görüştükten sonra son kararını verecek.

#Trabzonspor
#Transfer
#Yusuf Yazıcı
7 yıl önce