|

Futbol kulüplerinden minik Eymen için anlamlı destek

Sakarya'da SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası 6,5 aylık Eymen Çapkın'ın tedavisi için başlatılan yardım kampanyasına, Kocaeli ve Sakarya'daki futbol kulüplerinden destek geldi.

Yeni Şafak
09:54 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 19:13 - 24/03/2017 Cuma
AA
Kulüp yetkilileri, Spor Toto Süper Lig takımlarının, minik Eymen için düzenlenen kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu.
Kulüp yetkilileri, Spor Toto Süper Lig takımlarının, minik Eymen için düzenlenen kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor Kulubü, hafta sonu Kahramanmaraşspor ile oynayacakları maçın bilet gelirini, Sakarya'da yaşayan 6,5 aylık SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası Eymen Çapkın'ın tedavisinde kullanılmak üzere bağışlayacak.



Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde oturan Metin-Neziha Çapkın çiftinin 6,5 aylık bebekleri Eymen'in SMA hastalığına yakalandığını belirtti.



"Biletini Al Eymen'e Umut Ol" sloganıyla taraftarlarını teşvik etti

Hastanede 2,5 aydır solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen bebeğin tedavisi için gerekli olan 561 bin doların karşılanması amacıyla Sakarya Valiliğinin hesap numarası açtığını aktaran Yılmaz şunları ifade etti:


  • "Hafta sonu oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçının bilet gelirini aileye destek olmak için bağışlama kararı aldık. Bir aile için bulunması mümkün olmayan bu parayı toplamada bir miktar katkımız olursa ne mutlu bize. Keşke elimizden daha fazlası gelse, keşke doğrudan ilaçları alma gücümüz olsa."

Mali krizle mücadele etmelerine rağmen birçok kampanyaya destek vermeye çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, "Biletini Al Eymen'e Umut Ol" sloganıyla taraftarlarını bu önemli kampanyaya destek olmaya davet etti.



Sakarya'daki futbol kulüplerinden destek

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor ve Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, oynayacakları maçın bilet gelirini, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan 6,5 aylık Eymen Çapkın için başlatılan yardım kampanyasına bağışlama kararı aldı.



Ayrıca, Orduspor karşılaşmasına kadar, Sakaryaspor'un satış mağazası Dükkan54'ten ve dukkan54.com üzerinden yapılacak alışveriş gelirlerinin yüzde 40'ını Eymen Bebeğin tedavisi için verileceği bildirildi.



Orduspor maçında bilet fiyatlarının da Eymen bebeğe destek için iki katına çıkarıldığı belirtilen açıklamada, bilet fiyatlarının açık kale arkası 10 lira, kapalı kale arkası 20 lira, maraton 30 lira, numaralı 50 lira, protokol ise 100 lira olarak yeniden belirlendiği kaydedildi.







#Sakarya
#Kocaeli
#Eymen Çapkın
7 yıl önce