|

Galatasaray 60 milyon eurodan oldu

Galatasaray'ın sezon başında transferi için yoğun uğraş verdiği hatta İngiltere'ye çıkarma yaptığı Moussa Dembele, Celtic'e imza atmıştı. İskoç takımında 40 maçta 26 gol atma başarısı gösteren Fransız futbolcunun sarı kırmızılılara gelişini bir yöneticinin istemediği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:54 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:14 - 18/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna katmaya çok yaklaştığı ancak almadığı Dembele, Celtic'te mükemmel bir performans sergiliyor.
Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna katmaya çok yaklaştığı ancak almadığı Dembele, Celtic'te mükemmel bir performans sergiliyor.

Galatasaray'ın sezon başında transferi için yoğun uğraş verdiği hatta o dönem eski başkanlardan Alp Yalman'ın İngiltere'ye çıkarma yaptığı Moussa Dembele, Celtic'te inanılmaz bir performans sergiliyor. Yeni takımında 40 maçta 26 gol atan ve 3 maçta hat-trick yapma başarısı gösteren Fransız futbolcunun bonservis bedeli için 60 milyon euroluk değer biçildiği belirtildi.



Sarı kırmızılıların son yıllardaki en büyük transfer pişmanlığı olacak olan Dembele'nin sezon başındaki transferiyle ilgili olarak şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Alp Yalman'ın transferi için Londra'ya gittiği Dembele'nin o dönem yönetimdeki bir isim sebebiyle istenmediği ve bu yüzden de imzaların atılamadığı belirtildi. Hatta Yalman'ın o dönem ki istifa sebebinin transfer anlaşmazlığı olduğu ifade edildi.



Öte yandan konuyla ilgili olarak spor yazarı Ali Ece'de önceki günlerde çıktığı bir canlı yayında Dembele transferine izin vermeyen yöneticiyi istifaya çağırmıştı. Ece, yöneticinin ismini vermezken taraftarlar arasında bu ismin kim olduğu yönünde merak havası esmeye başladı.



İşte Ali Ece'nin Dembele'yi istemeyen yöneticiyle ilgili yaptığı açıklamaları;











#Galatasaray
#Dembele
7 yıl önce