|

Galatasaray-Bursaspor: 3-1

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Bursaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup etti. Sarı kırmızılılar bu sonuçla puanını 23'e çıkarttı ve maç fazlasıyla üçüncülüğe yükseldi.

Yeni Şafak
21:54 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 22:02 - 25/11/2016 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray, 12. haftanın açılış maçında Bursaspor'u 3-1 mağlup etti.
Galatasaray, 12. haftanın açılış maçında Bursaspor'u 3-1 mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasının açılış maçında Bursaspor'la karşılaştı. Sarı kırmızılılar 1-0 yenik duruma düştüğü mücadeleden Yasin, Sneijder ve Eren Derdiyok'un golleriyle 3-1 galip ayrıldı.



Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmaya tempolu bir giriş yapan Aslan, 14. dakikada golü kalesinde gördü. Batalla'nın ara pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Kubilay Kanatsızkuş, penaltı noktası üzerinde yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Muslera'nın üstünden filelere gönderdi. Galatasaray cephesi bu pozisyona ofsayt itirazında bulundu. 31. dakikada Galatasaray skoru eşitledi. Sarı-kırmızılı takımın sol kanattan gelişen atağında, Bursaspor ceza sahasında Yasin Öztekin, Sneijder ve Podolski arasındaki paslaşmada son olarak sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Yasin, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.



İkinci yarıda tüm hatlarıyla Bursaspor kalesine yüklenen Galatasaray, 55. dakikada Sneijder'in frikik golüyle 2-1 öne geçti. Uzatma anlarında Eren Derdiyok'un golü skoru belirledi.






Bu galibiyetle Galatasaray puanını 23 yaptı. Arena'dan eli boş dönen Bursaspor ise 21 puanda kaldı.

















#Galatasaray
#Bursaspor
#Süper Lig
7 yıl önce