|

Galatasaray taraftarı Mircea Lucescu'yu istiyor

Galatasaray taraftarı UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Östersunds'a elenilmesinin ardından teknik direktör Igor Tudor'un da üstünü çizdi. Hırvat çalıştırıcıyla yolların ayrılmasını isteyen tarafarlar birinci tercihlerini ise Florya'da tezahüratlarla duyurdu.

Yeni Şafak
18:36 - 21/07/2017 Cuma
Güncelleme: 18:57 - 21/07/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaraylı taraftarlar Florya'daki protestolarda takımın başında görmek istedikleri isim için tezahüratlarda bulundu.
Galatasaraylı taraftarlar Florya'daki protestolarda takımın başında görmek istedikleri isim için tezahüratlarda bulundu.

Galatasaray'da Igor Tudor'un taraftardaki kredisi dünkü Östersunds maçıyla sona erdi. Hırvat çalıştırıcı, tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılan İsveç ekibine elenilmesinin ardından taraftarlar tarafından istifaya davet ediliyor.

Taraftarların, Wesley Sneijder'in takımdan ayrılma sebeplerinden biri olarak da gördüğü Tudor'a artık şans vermediği dünkü maçın ardından yapılan tezahüratlarla ortaya koyuldu. Öte yandan sarı kırmızılı taraftarlar Tudor'un yerine gelmesini istedikleri ismi belirlemiş durumda.

Dün akşam Florya'da Dursun Özbek ve Igor Tudor'u istifaya davet eden taraftarlar Rumen teknik adam Lucescu'nun ismini öne plana çıkarttı. "Lucescu göreve" diye bağıran taraftarlar sosyal medyada da Rumen teknik adamın göreve getirilmesini istedi.

Sosyal medyadan Mircea Lucescu yansımaları;
#Galatasaray
#Lucescu
7 yıl önce