|

Galatasaray Tudor'u takımın başına getiriyor

Galatasaray'da Riekerink'le yolların ayrılması kararının ardından Igor Tudor'un takımın yeni teknik direktörü olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
12:21 - 14/02/2017 Tuesday
Güncelleme: 16:15 - 14/02/2017 Tuesday
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Igor Tudor da karar kıldığı belirtildi.
Galatasaray'ın Igor Tudor da karar kıldığı belirtildi.

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink devri sona erdi. Yönetim zirvedeki tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada TT Arena'da kötü bir oyunla Kayserispor'a mağlup olan ve taraftarının "Yönetim istifa" tezahüratlarıyla stadı terk eden sarı kırmızılılar'da fatura Riekerink'e kesildi ve Hollandalı teknik adamla yolların ayrılması kararı alındı.



Galatasaray yönetiminin Riekerink'in yerine Igor Tudor'u takımın başına getireceği belirtildi. Sarı kırmızılılar Hırvat teknik adamın 150 bin euroluk tazminatını ödeyerek başarılı hocanın Karabükspor'la sözleşmesini feshetmesini sağlayacak.



Igor Tudor, Karabükspor'un başında 21 maça çıkarken bu mücadelelerde 8 galibiyet 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.


Karabükspor'dan resmi açıklama


Karabükspor başkanı Feridun Tankut, Ajansspor'a yaptığı açıklamada ise Tudor-Galatasaray iddialarını doğruladı. Tankut, “Aldığım bilgiye göre Galatasaray, Tudor'un menajerini İstanbul'a çağırmış, görüşüyormuş. Ne olacağını bilmiyoruz. Biz onu akşam saat 17.00'deki antrenmanımıza bekliyoruz. Şu aşamada bir şey söyleyemeyiz. Gelişmelere bakacağız. Sonrasında bir plan oluştururuz. Ben şu anda yurt dışındayım, sonrasında doğrudan Antalya'ya gidiyorum" diye konuştu.














#Galatasaray
#Igor Tudor
7 years ago