|

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren olay

Galatasaray'ın Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için İstanbul'a getirdiği menajer Daniel Fonseca, sarı kırmızılılarla Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirdi. Bunun sebebi ise 10 numara transferi...

Yeni Şafak
08:45 - 26/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:56 - 26/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Giorgian de Arrascaeta, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.
Giorgian de Arrascaeta, Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için önceki günlerde menajer Daniel Fonseca'yı İstanbul'a davet etmişti. Uruguaylı menajer, oyuncunun kontratıyla ilgili yaptığı görüşmelerin dışında menajerliğini yaptığı diğer futbolcularla ilgili önerilerde bulundu.



Fonseca'nın Cruzeiro'da forma giyen Giorgian de Arrascaeta'nın transferi için Galatasaray'a öneride bulunduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetimden şimdilik olumsuz yanıt alan Fonseca'nın bunun üzerine 10 numara arayışlarında olan Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ifade edildi. İki kulüp arasında oyuncu için rekabet ortamı oluşturmak isteyen Uruguaylı menajere Fenerbahçe'den ise olumlu geri dönüş geldi.



Thiago Neves gelince...


Brezilya basınında Cruzeiro'nun 10 numara bölgesine Thiago Neves'i almasının ardından Arrascaeta'nın huzursuz olduğu aktarılırken oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalinin de gündeme geldiği belirtildi.







Bonservisi büyük sıkıntı


2015'te Uruguay'ın Defonsor takımından Cruzeiro'ya transfer olan Arrascaeta'nın bonservisinin yüzde 50'si için 4 milyon dolar ödenmişti. Uruguaylı yıldızın bonservisinin diğer yüzde ellisi ise menajerine ait. Satış hakkı Cruzeiro'da olan futbolcunun satılma durumunda kulübü tarafından en az 8 milyon dolar gibi bir talepte bulunabileceği belirtiliyor. Bu anlamda Arrascaeta'nın transferi Güney Amerika basınında oldukça zor bir ihtimal olarak görülüyor.

















#Arrascaeta
#Galatasaray
#Fenerbahçe
7 yıl önce