|

Galatasaray'a sürpriz golcü: Yevhen Seleznyov

Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Ukraynalı golcü Seleznyov'un Galatasaray'ın kendisine ilgisi olduğunu söylediğini aktardı. Bu açıklamanın üzerine Ukraynalı oyuncu sosyal medya hesabından dikkati çeken bir harekete imza attı.

Yeni Şafak
15:53 - 15/08/2017 Salı
Güncelleme: 16:30 - 15/08/2017 Salı
Geçen sezon devre arasında Karabükspor'a transfer olan Seleznyov çıktığı 16 maçta 6 gol atarken 2 de asist kaydetti.
Geçen sezon devre arasında Karabükspor'a transfer olan Seleznyov çıktığı 16 maçta 6 gol atarken 2 de asist kaydetti.

Gomis ve Eren Derdiyok'a alternatif olarak forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın gündemine Karabükspor'un 32 yaşındaki Ukraynalı forveti Yevhen Seleznyov'u aldığı ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karabükspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Seleznyov'un Galatasaray'ın kendisine ilgisi olduğunu söylediğini ifade etti.

Öte yandan Ukraynalı golcü, Galatasaray'ın resmi Instagram hesabını da takip etmeye başlaması dikkatlerden kaçmadı.



Sözeri'nin NTV Radyo'ya
Seleznyov ile ilgili
yaptığı açıklama şöyle;
  • "Seleznyov ile ilgili haberleri medyadan duyuyoruz, kafası karışık. Galatasaray'ın ilgilendiğini bize söyledi, önceden de söylemişti. 3-4 tane de teklif varmış. Kafası rahat olduğunda özellikle 8 Eylül'ü geçtikten sonra kafasını buraya verecektir. Tek bir gerçek var o da aklı karışık. Galatasaray'ın ciddi bir teklifi yok, duyum var. Bunu bize söyleyen oyuncu. Sanırım böyle bir şey var ki bize oraya gitmek istediğini söylüyor. 8 Eylül'e kadar durumuna bakacağız, kalırsa ondan faydalanacağız. Bu transfer olursa biz de yerine hamle yaparız."

#Galatasaray
#Yevhen Seleznyov
7 yıl önce