|

Galatasaray'da karar verildi

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor, Florya'da takımın son durumunu masaya yatırmak için bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Cenk Ergün, Ayhan Akman'ın takımdan gönderildiği iddialarını yalanladı.

Yeni Şafak
16:10 - 20/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:39 - 20/11/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Başakşehir karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyet sonrasında Ayhan Akman'la yollar ayrılıyor.
Başakşehir karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyet sonrasında Ayhan Akman'la yollar ayrılıyor.

Galatasaray'da, 5-1'lik Medipol Başakşehir yenilgisi ilerleyen haftalar için camiada endişe yarattı. Tudor'un büyük maçlarda rakibi şaşırtmak için sık sık sistem değiştirmesi, oyuncu tercihlerinde alışılagelen yöntemler yerine farklı tercihler yapması yönetimin tepkisini çekti. Galatasaray'da yaşanan gelişmelerin ardından beklenen toplantı yapıldı.

Kritik toplantı sonrası açıklama yapan Cenk Ergün şu ifadeleri kullandı:

  • "Son haftalardaki kötü performans sebebiyle rapor talep edildi benden. Beklentileri, soruların cevaplarıyla ilgili çalışma istendi. Şu anda lideriz, kendimize yakışmayacak bir mağlubiyet aldık. Buradan sezon sonuna kadar gidecek güçteyiz. Kimse merak etmesin, bulunduğumuz konumda ligi bitireceğiz. Taraftarımızı Alanyaspor maçında yine ihtiyacımız var. Koşa koşa gelmelerini bekliyoruz. Ayhan Akman şu anda antrenmanda."

Ergün, takımdan gönderileceği iddia edilen yardımcı antrenör Ayhan Akman'ın antrenmanda olduğunu ve görevden alınmadığını duyurdu.

#Galatasaray
#Dursun Özbek
6 yıl önce