|

Galatasaray'dan kaçan Hajrovic dibi gördü

Roberto Mancini'nin Galatasaray'ın başında olduğu 2013-2014 sezonunda transfer edilen Bosnalı İzet Hajrovic, aynı sezonun sonunda parasının ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrılmış ve Werder Bremen'e imza atmıştı. 26 yaşındaki futbolcu şu sıralarda kariyerinin en kötü günlerini yaşıyor.

Yeni Şafak
10:47 - 11/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:08 - 11/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'dan sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek ayrılan İzet Hajrovic, bu sezon ne gol ne de asist üretebildi.
Galatasaray'dan sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek ayrılan İzet Hajrovic, bu sezon ne gol ne de asist üretebildi.

Galatasaray'dan parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden İzet Hajrovic, 2013-2014 sezonunun sonunda Werder Bremen'e imza atmıştı.

3.5 milyon euro bonservis bedeli ödediği futbolcudan para kazanamayan üstüne bir de davalık olan sarı kırmızılı kulüp, o dönem futbolcu için "Hukuki olarak bu işin sonunu bırakmayacağız" açıklamasında bulunmuştu. FIFA'nın verdiği izinle Bundesliga'da lisansı çıkan futbolcu, şimdilerde ise istenmeyen adam haline geldi.

  • Galatasaray'dan sonra 1 sezon Werder Bremen'de oynayan Hajrovic, ilk yılında iyi bir performans gösteremeyince İspanya takımlarından Eibar'a kiralandı. Burada da istenileni veremeyen futbolcu sezon başında Almanya'ya döndü. Yeni sezonda şimdiye kadar 7 maça çıkan ve sadece 150 dakika forma giyebilen Bosnalı futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bremen yönetiminin sözleşmesini yenilememe kararı aldığı Hajrovic, Alman kulübünün taraftarlarının da istemediği isimlerin başında geliyor.




https://www.youtube.com/embed/i88vl65dcjc

#Galatasaray
#Roberto Mancini
#İzet Hajrovic
6 yıl önce