|

Gökhan Ünal en büyük pişmanlığını açıkladı

Şu anda 2. Lig ekibi Menemen Belediyespor'da forma giyen Gökhan Ünal, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ünal, futbol hayatındaki en büyük pişmanlığını da açıkladı.

Yeni Şafak
15:47 - 16/05/2017 Salı
Güncelleme: 15:58 - 16/05/2017 Salı
Diğer
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski golcüsü Gökhan Ünal, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski golcüsü Gökhan Ünal, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un eski golcüsü Gökhan Ünal, kariyeri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

2. Lig takımlarından Menemen Belediyespor'da forma giyen Gökhan Ünal'ın Radyospor'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle;

"Kadro dışı kalmadım"
  • "Alt ligler ile üst ligler arasında farklar var. Hem kalite farkı, hem oyunsal anlamda, hem lig anlamında, saha ve tesisleşme anlamında çok büyük farklar var. Alt liglere önem verilmiyor. Bütçe farkı burada çok çok önemli. Benim adıma bu sezon çok sağlıklı geçmedi. Ligin 3. haftasında sakatlandım. Takım olarak ise Play-Off'ta hakem faciası yaşadık. Basında yer alan kadro dışı haberleri gerçeği yansıtmıyor. Öyle bir durum olmadı, kadro dışı kalmadım. Sakatlıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başladım"
"Trabzonspor şampiyonluğun en büyük favorisi..."
  • "Başakşehir'in en önemli artısı aile ortamı, bir de Emre Belözoğlu gibi bir futbolcuları var. Emre, Türkiye'yi bırakın, Avrupa'da oynayacak bir oyuncu. Emre olmadığı zaman Başakşehir'in yüzde elli performansı düşüyor. Şampiyonlukta şu an Beşiktaş bir adım önde, Şenol Güneş ile iyi bir hava yakladılar. Fenerbahçe ve Galatasaray sıkıntılı dönemden geçiyor. Her iki takımın yanı sıra gelecek sezon Trabzonspor şampiyonluğun en büyük favorisi olacaktır"
"Kocaman'ın katkısı Yıldırım'dan daha fazla..."
  • "Fenerbahçe'nin aradığı kan Aykut Kocaman, atmosferi ve camiayı yakından tanıyor. Fenerbahçe 3 Temmuz gibi zor bir olayı yaşadı. O olayı başka kulüp yaşasaydı bence kaldıramızdı. O zor dönemde en büyük pay Aykut Kocaman'ındı. Aykut hoca o dönem oyuncuları kenetledi. Aykut Kocaman'ın o dönemki katkısı Başkan Aziz Yıldırım'dan bile fazlaydı"
"En büyük pişmanlığım..."
  • "Yerli gol kralların fazla olmamasının sebebi yabancı hayranlığı. Türk oyunculara yabancı futbolcular kadar tolerans gösterilmiyor. Kariyerimde hedefim Kayserispor'dan sonra yurt dışıydı. Fakat dönemin Kayserispor Başkanı izin vermedi ben de Trabzonspor'a gittim, yurt dışı olsaydı şu anda farklı olurdu. Fenerbahçe'de şans bulamadım, sıkıntılar yaşadım. En büyük ve tek pişmanlığım yurt dışına gitmemek oldu"

#Gökhan Ünal
7 yıl önce