|

Hafife alırsak cezayı keserler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva ile UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda, 3-1'lik maçın rövanşında bugün yapacakları karşılaşma için temkinli konuştu. Deneyimli teknik adam, “Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var. Burada en küçük bir ihmal yaparsak cezayı keserler” dedi. Güneş, iç saha ya da dış saha ayrımı yapmadıklarının altını çizerek, "Büyük takımlar, her yerde aynı oynamak zorundadır" ifadelerini kullandı

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 06:37 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bugün İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımı ile yapacakları rövanş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Deplasmanda yapılan ilk maçı 3-1 kazanan siyah-beyazlı takımın deneyimli teknik direktörü, “İlk maçtaki oyunumuz ve skorumuz önemliydi ama her şey burada bitecek. Avantajlı çıkacağız, dikkatli olmak zorundayız. 1 hafta içinde 3 maç yapmış olacağız, onun da etkisi olacaktır. Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var. Burada en küçük bir ihmal yaparsak cezayı keserler” dedi. Takımın durumunu değenlendiren Güneş, “Biz şampiyon olmak istiyoruz, şampiyonluğa layık oynamak istiyoruz. Beşiktaş'ın olumsuz bir durumu yok ama gideceği çok mesafe var” ifadelerini kullandı.



MÜKEMMEL DEĞİLİZ


Kendilerinin şampiyon gibi gösterilmesinin etkileriyle ilgili olarak yöneltilen bir soruyu yanıtlayan Güneş, işlerini ciddi yaptıklarını söyledi. “Bir işi iyi yapmanın morali vardır. Kaybetmenin de etkileri vardır. Ciddi bir iş yapıyoruz" diye Güneş, "Spor kültürümüzde eleştiri alabildiğine üst boyutta. Övgüler de öyle. Bundan ne kadar az etkilenirseniz önemli. Kazanacak oyunu ortaya koymamız gerekiyor. Biz hep söyledik, mükemmel değiliz. Abartılacak bir oyun oynamıyoruz ama işimizi ciddi yapıyoruz. Karabük maçında bunu ortaya koyamadığımız için çok rahat bir şekilde kaybettik. Biraz dikkatsizliğimizde maçı kaybediyoruz” diye konuştu. Maçları iç saha ya da dış saha olarak ayırmadıklarının altını çizen Güneş, “Büyük takımız. Büyük takım da her yerde en iyi şekilde oynamak zorundadır" diye konuştu.


#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Hapoel Beer Sheva
#UEFA
7 yıl önce