|

Hamit Altıntop'tan Riekerink'e gönderme

Transferin son gününde Galatasaray'dan Bundesliga'nın yeni ekibi Darmstadt 98'e transfer olan Hamit Altıntop, "Son dönemde özellikle hazır olmadığım için değil, hocanın kararı başka olduğu için fazla forma şansı bulamadım" dedi.

Yeni Şafak
15:03 - 2/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:00 - 2/02/2017 Perşembe
DHA
34 yaşındaki Hamit Alıntop, İspanya'da Real Madrid dışında Almanya'da Bayern Münih ve Schalke formaları da giymişti.
34 yaşındaki Hamit Alıntop, İspanya'da Real Madrid dışında Almanya'da Bayern Münih ve Schalke formaları da giymişti.

Darmstadt 98 takımında dün ilk idmanına çıkan Hamit Altıntop, transferiyle ilgili önemli şöyle konuştu;



"Taraftar arkamızda durursa daha iyi yerlerde oluruz"

  • "Takım olarak iyi bir duruma geleceğiz ve herkes Darmstadt 98 için zor bir takım diyecek. Daha alınabilecek 48 puan var ortada. Stadımız, benim daha önce forma giydiğim kulüplerin statları gibi modern değil fakat bu benim için olumsuz bir durum da değil. Takım olarak iyi olur ve taraftar da arkamızda olursa, gelecekte daha iyi yerlerde oluruz."

"Hazır olmadığım için değil, hocanın kararı başka olduğu için oynayamadım"

  • "Sakatlığım nedeniyle Galatasaray takımına ve taraftarına istediğim katkıyı sağlayamadım, aramızdaki bağ zedelendi. Ama son 6 aydır da normal şekilde antrenmanlarımı yaptım ve son iki ay içinde de dört maçta forma giydim. Ben özellikle son dönemde hazır olmadığım için değil, hocanın kararı başka olduğu için fazla forma şansı bulamadım. Hoca başka düşünürse, o zaman başka yol aranması gerekiyor ve ben de bunu yaptım."

"Çok sevinçliyim"

  • "SV Darmstadt 98'e transferim çok hızlı gelişti, altı ay önce böyle bir şey aklıma bile gelmezdi. Yeniden Bundesliga'da oynayacak olmamdan dolayı da sevinçliyim"
34 numaralı formayı seçti

Galatasaray'da 4 numaralı formayı giyen Hamit Altıntop'un yeni takımında seçtiği forma numarası dikkati çekti. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Darmstadt'ta 34 numaralı formayı giyeceği açıklandı.



















#Hamit Altıntop
#Galatasaray
#Darmstadt 98
7 yıl önce