|

Harry Potter'ın yazarından Datome'ye cevap

Derbide kafasına aldığı yarayla Harry Potter karakterine benzetilen Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Gigi Datome'nin maç sonu çağrısına serinin İngiliz yazarı J.K. Rowling'den cevap geldi.

Yeni Şafak
09:17 - 15/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:58 - 15/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Datome, kafasına aldığı yarayla sosyal medyada Harry Poter karakterine benzetildi.
Datome, kafasına aldığı yarayla sosyal medyada Harry Poter karakterine benzetildi.

Galatasaray Odebank-Fenerbahçe derbisinde sahaya atılan yabacı maddelerden birisi sarı-lacivertli oyuncu Gigi Datome'nin kafasına isabet etmiş ve alnında bir açılma meydana gelmişti. Datome'nin maç sonu görüntüsü karşılaşmaya damga vururken, İtalyan oyuncu kafasına aldığı yarayla Harry Potter karakterine benzetilmişti.



Gigi Datome bu yorumlar üzerine sosyal medya hesabından 'hadibudurumdanyararlanalım' hashtagiyle, Harry Potter serisinin yazarı Rowling'le tanışmak için, "Millet lütfen fotoğrafımda benimle beraber J.K. Rowling'i de etiketleyin. Onunla tanışmak için tek şansım bu" mesajını paylaştı.



Rowling'den yanıt geldi

Datome'nin bu çağrısına İngiliz yazar, 'bunuevdedenemeyin' hashtagiyle cevap verdi. Rowling İtalyan oyuncuya, "Gigi Datome şimdi gördüm. Şunu söylemeliyim ki benimle tanışmak için kimsenin kafasına böyle şimşek şeklinde bir yara alması gerekmiyor. Umarım kısa sürede iyileşirsin" karşılığını verdi.










-









#Gigi Datome
#Fenerbahçe
#Harry Poter
#J.K. Rowling
7 yıl önce