|

Hasenhüttl: Beşiktaş'ı yenmek zorunda değiliz

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Monaco ile berabere kalan Leipzig'de teknik direktör Hasenhüttl, Beşiktaş'la oynayacakları maçı kazanmak zorunda olmadıklarını söyledi.

Yeni Şafak
11:42 - 14/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:26 - 14/09/2017 Perşembe
50 yaşındaki Ralph Hasenhüttl bu sezon Leipzig başında çıktığı 5 resmi maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
50 yaşındaki Ralph Hasenhüttl bu sezon Leipzig başında çıktığı 5 resmi maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Alman ekibi Leipzig'in teknik direkrörü Ralph Hasenhüttl, Fransız temsilcisi Monaco ile 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Monaco'ya karşı pozisyon vermediklerini ifade eden, Hasenhüttl, "Savunma hatasında gol yedik. Daha cesur bir oyunla kazanabilirdik" şeklinde konuştu.

Öte yanda grupta sadece Beşiktaş'ın galibiyet aldığına dikkati çeken Avusturyalı teknik adam, "Bir sonraki maçımızı kazanmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum çünkü grupta tek kazanan Beşiktaş oldu. Önemli olan oyunumuzu geliştirmek ve tecrübe kazanarak maçlardan doğru dersler çıkarmak" ifadelerini kullandı.


  • Beşiktaş ile Leipzig G Grubu ikinci maçında 26 Eylül Salı günü Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.


#Beşiktaş
#Leipzig
#Ralph Hasenhüttl
7 yıl önce