|

Hatem Ben Arfa 'para' için transferi reddetti

Adı sürekli olarak Türk takımlarıyla anılan Hatem Ben Arfa, transferiyle ilgili çıkan iddialara kesin bir dille cevap verdi. Fransız futbolcu, sezon sonuna kadar PSG'de kalacağını ifade ederken bunun için oynamamayı da göze aldı.

Yeni Şafak
18:40 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:51 - 18/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
PSG'de as takımda forma şansı bulamayan Ben Arfa'nın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.
PSG'de as takımda forma şansı bulamayan Ben Arfa'nın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa, PSG'den ayrılmak istemediğini açıkladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcu, oynamadığını bildiğini ancak takımında kalmak istediğini ifade etti.

Fransız futbolcunun bu tavrı tartışma konusu olurken Ben Arfa'nın yıllık ücreti sebebiyle takımdan ayrılmak istemediği belirtildi. Kulübüyle iki yıllık sözleşme gereği 13 milyon euro kazanacak olan futbolcunun bu parayı almak için sezon sonuna kadar takımda kalacağı aktarıldı.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ben Arfa'nın transferine ilişkin sezon başında şu sözleri söylemişti;
  • "Ben Arfa'nın 1 yıllık sözleşmesi var. Ben Arfa 13 milyon euroya yakın alacağı olduğunu söylüyor. Bunu aldıktan sonra ancak oturup sizinle konuşurum diyor. 1,5 sene önce Murat bey görüşme yaptı. Sonra tekrar Paris'e gitti. Şartlar uygun olursa transfer edebiliriz. Biz almaya karar verirsek gücümüz var"


#Hatem Ben Arfa
#PSG
6 yıl önce