|

İbrahim Üzülmez'den dikkat çeken Eto'o ve Nasri açıklaması

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, Rıza Çalımbay'ın Antalyaspor'dan gönderilme şeklinin yanlış olduğu belirtirken yaşanan krizle ilgili, "Verin bana Nasri'yi, Eto'yu bakın nasıl yönetiyorum" dedi.

Yeni Şafak
13:19 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 13:47 - 19/09/2017 Salı
Diğer
Rıza Çalımbay'ın Eto'o ve Nasri krizini yönetemediği iddiasıyla görevine son verildiği iddia ediliyor.
Rıza Çalımbay'ın Eto'o ve Nasri krizini yönetemediği iddiasıyla görevine son verildiği iddia ediliyor.

Antalyaspor'da Rıza Çalımbay'ın görevine son verilme şeklinin yanlış olduğunu ifade eden İbrahim Üzülmez konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Skorer'e
konuşan 43 yaşındaki teknik adamın açıklamaları şöyle;

  • "Rıza hocanın gönderilme şekli kesinlikle yanlış. Geçen sezon çok önemli işler yaptı. Herkes birbirini sevdiğini söylüyor, ama kuyusunu kazıyor. Futbol anlamında bir türlü birlikteliği sağlayamadık. Bugün bir teknik adamın çok fazla kredisi yok. Rıza Çalımbay, Nasri ve Eto'dan büyüktür. Aslolan Antalya camiasıdır. Nasri'nin Eto'onun da yapacakları bellidir. Çalımbay'ın da yapacakları bellidir. Hepsi profesyoneldir. Profesyonel futbolcular bu meblağları, bu evleri, bu arabaları nasıl alıyor? Böyle bir iddiayı gerçekten uzak buluyorum. İbrahim Üzülmez olarak verin bana Nasri'yi, Eto'yu bakın nasıl yönetiyorum."

"Bana resmi teklif yok"

Öte yandan İbrahim Üzülmez Osmanlıspor teknik direktörlüğü için adının anılmasına, "Herkes bir şeyler söylüyor. Süper Lig'de bir hareketlilik var. Ancak şu ana kadar bana gelen resmi bir teklif yok. Hayırlısı olsun" dedi.


#İbrahim Üzülmez
#Antalyaspor
7 yıl önce