|

İlhan Mansız'dan derbi tahmini

Beşiktaşlı eski futbolcu İlhan Mansız, hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde farklı bir skor olmayacağını düşündüğünü ve sarı-kırmızılıların mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrılacağını ifade etti.

Yeni Şafak
09:48 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 10:10 - 20/10/2017 Cuma
Diğer
2001-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta oynayan İlhan Mansız, siyah-beyazlı formayla 47 gol kaydetti.
2001-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta oynayan İlhan Mansız, siyah-beyazlı formayla 47 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın unutulmaz golcüleri arasında yer alan İlhan Mansız, Süper Lig'in 9. haftasında pazar günü oynanacak derbiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken skor da verdi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçında ligdeki sıralamanın önemi olmadığını ifade eden Manısız'ın derbi hakkında Hürriyet'e yaptığı yorumlar şöyle;

"Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum"
  • "Derbilerin havası her daim ayrıdır. İki takım da mutlak galibiyet için çıkar her zaman sahaya. Bu maçı kazanan taraf, hem şampiyonluk yarışında, hem de camiası ve taraftarıyla daha kenetlenmiş bir hava yakalayarak önemli bir adım atmış olacak. Oynadıkları futbola bakarsak Galatasaray derbide öne çıkan taraf olabilir. Ama Fenerbahçe'nin yarıştan kopmamak adına da her şeyi yapacağını göz ardı etmemek gerek. Bence skor olarak fark atan bir taraf olmayacaktır. Galatasaray'ın maçı kazanmaya daha yakın olduğunu ve mücadeleyi 2-1 kazanacağını düşünüyorum."

#İlhan Mansız
#Galatasaray
#Fenerbahçe
7 yıl önce