|

Inter, Gabigol ve João Mário'yu transfer etti

Teknik Direktör Roberto Mancini'nin görevine son verdikten sonra takımın başına Frank de Boer'u getiren Inter, iki flaş transfere birden imza attı. İtalyanlar bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Gabigol ve Portekizli futbolcu João Mário'yu kadrosuna kattı.

Yeni Şafak
16:23 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 16:48 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Inter, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Gabigol'ü kadrosuna kattı.
Inter, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Gabigol'ü kadrosuna kattı.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen hatta İtalyan sportif direktör Terraneo'nun transferi için pazarlık yaptığı Gabigol'ü kadrosuna kattı.



Mavi siyahlı ekip bunun yanı sıra Euro 2016'da dikkat çeken bir performans sergileyen João Mário'yu da transfer ettiğini açıkladı.


İtalyan basınında yer alan haberlere göre Mancini'nin ardından takımın başına getirilen Frank de Boer'un iki transfere de onay verdiği ve Inter yönetiminin ciddi rakamlara iki oyuncuyu da kadrosuna kattığı ifade edildi.



Inter'in Gabigol için kulübü Santos'a 25 milyon euro ödeme yapacağı ve bir sonraki transferden de pay vereceği belirtildi.



  • Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, geçtiğimiz sezonun başında Santoslu futbolcu Gabriel Barbosa'yı istemiş ancak oyuncunun Brezilya'dan ayrılmak istememesi sebebiyle transfer gerçekleşmemişti. Sarı lacivertliler o dönemde genç yıldız için 10 milyon euroyu bulan bir teklifte bulunmuştu.
Inter'in transferini açıkladığı Gabigol Milano'da böyle karşılandı;










#Inter
#Gabigol
#João Mário
8 yıl önce