|

Jeremain Lens: Seyirci haklı

Hollandalı yıldız Jeremain Lens Fenerbahçe'de süren kötü gidişat nedeniyle taraftarların takıma tepki göstermesine hak verdi.

Yeni Şafak
14:51 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:01 - 27/02/2017 Pazartesi
DHA
Lens bu sezon Fenerbahçe formasıyla 23 maçta 4 gol atarken 10 da asist yaptı.
Lens bu sezon Fenerbahçe formasıyla 23 maçta 4 gol atarken 10 da asist yaptı.

Gaziantepspor karşısında deyim yerindeyse her şeyini ortaya koymaya çalışan Jeremain Lens'in takım arkadaşlarının çoğunda aynı gayreti göremeyince üzüntüsü bir kat daha arttı. Hollandalı oyuncu; taraftarların havaaalanı ve tesislerdeki tepkilerine yönelik ise takımdaki yakın arkadaşlarına sarf ettiği sözlerde; "Seyirciler haklı" dedi.



Son 5 maçtır galibiyete hasret kalan Fenerbahçe'de Lens'in şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:


  • "Ben seyircileri anlıyorum. Bizim kazanmamızı istiyorlar. UEFA'dan elendik, şampiyonluk umutları azaldı. O yüzden takıma artık güvenmiyorlar. Seyirci haklı."

"Maç kazanmadıkça öz güven düşük kalıyor"

Lens, maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda ise şu ifadeleri kullandı:


  • "Bence şu andaki durum öz güven eksikliği olarak adlandırılabilir. Bizde de öz güven biraz eksik. O nedenle maç kazanmadıkça öz güven de düşük kalıyor. En büyük oyuncular olarak gösterilen isimlerde bile dönem dönem öz güven eksikliği oluyor. O yüzden hangi takım ya da hangi oyuncu olduğu önemli değil. Hızlı bir şekilde bu durumu değiştirmeliyiz. Öz güvenimizi arttırmanın en önemli yolu da maç kazanmak."



#Jeremain Lens
#Fenerbahçe
7 yıl önce