|

Jose Mourinho'dan Chelsea taraftarına cevap

Chelsea ile Machester United arasında oynanan Federasyon Kupası Yarı Final maçına Conte ile Mourinho arasındaki gerilim damga vurdu. Eski taraftarları tarafından da tepki gören Mourinho, maç içerisinde ve sonunda verdiği cevapla İngiltere'de gündem haline geldi.

Yeni Şafak
09:30 - 14/03/2017 Salı
Güncelleme: 13:14 - 14/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Mourinho ve Conte arasındaki gerilim Chelsea-Manchester United maçına damga vurdu.
Mourinho ve Conte arasındaki gerilim Chelsea-Manchester United maçına damga vurdu.

Chelsea'yi yarı finale taşıyan gol 51. dakikada N'Golo Kante'den geldi. Manchester United'da Ander Herrera, 35. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını bir kişi eksik bıraktı.



Bu dakikadan sonra Chelsea'li oyuncuların sert müdahalelerine Manchester United Menajeri Jose Mourinho sert tepki gösterirken, bir pozisyonun ardından iki teknik adam birbirlerinin üzerine yürüdü. Sinirlerin gerildiği anda Mourinho ile Conte'yi 4. hakem zorlukla ayırabildi.







Mourinho'ya 'hain' tezahüratları


Bu arada Chelsea'li taraftarlar, maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla eski menajerleri Jose Mourinho'yu hainlikle suçladı. Mourinho ise maç sırasında Chelsea taraftarlarına kazandığı kupaları parmakla işaret ederek tepkisini dile getirdi.



Portekizli çalıştırıcı maç sonunda yaptığı açıklamada ise "Herhangi bir menajer Chelsea'ye 4 kupa kazandırana kadar hain dedikleri adam 1 numara olmaya devam edecek" diye konuştu.



Mourinho kendisine edilen küfürler sonrası Chelsea taraftarına maç içerisinde böyle cevap verdi;





#Jose Mourinho
#Chelsea
#Manchester United
7 yıl önce