|

'Jose Sosa Beşiktaş'ı reddetti'

Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan ancak yapılan görüşmeler sonrasında siyah beyazlılarla antrenmanlara çıkmaya başlayan Jose Sosa'dan yönetimi şoke eden haber geldi. Yeni sözleşme için teklif sunulan futbolcu bu teklifi reddetti.

Yeni Şafak
11:18 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:05 - 20/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Jose Sosa, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.
Jose Sosa, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini geri çevirdi.

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, siyah beyazlıların yeni sözleşme teklifini geri çevirdi. İtalyan basınının özel haberine göre oyuncunun bugün Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya geleceği ve transferi için orta yolu bulmaya çalışacağı aktarıldı.



İtalyan gazetesi La gazetta dello Sport'un haberine göre Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifinde bulunduğu Sosa, bu teklifi geri çevirdi. Sosa'ya La Liga ekiplerinden Deportivo'nun da talip olduğu aktarılan haberde oyuncunun Milan'a transfer olmak istediği belirtildi.



Kritik görüşme bugün

Beşiktaş'ın sözleşme teklifini reddeden Jose Sosa'nın bugün kulüp yöneticileriyle bir araya geleceği aktarıldı. La gazetta dello Sport'un haberinde yer alan bilgilere göre oyuncunun bu görüşmede transferi için orta yolu bulmaya çalışacağı ifade edildi.


Bonservisi için 8 milyon euro istenilen futbolcunun indirim isteyeceği belirtildi.



  • Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon ki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sosa, siyah beyazlı forma altında 58 Süper Lig maçında 12 gol attı. 20 de asist yapma başarısı gösterdi.














#Beşiktaş
#Jose Sosa
#Milan
#Deportivo
8 yıl önce