|

Kartal'ın kare ası

Siyah-beyazlılar Carlos Tevez ve Luis Saha'nın menajerleriyle görüştü. Arjantin basının iddasına göre R.Plate Kulübü'nden takımın iki yıldızı Buonanotte ve Falcao'nun fiyatı soruldu.

Engin Albayrak
00:00 - 14/06/2009 Pazar
Güncelleme: 03:14 - 14/06/2009 Pazar
Yeni Şafak
Kartal'ın kare ası
Kartal'ın kare ası

Kayserisporlu Mehmet Topuz'u F.Bahçe'ye kaptıran Beşiktaş'a 2. şok da Nihat'tan geldi. Başkan Yıldırım Demirören, İspanya'da Villarreal ile pazarlıkları son aşamaya getirirken, Nihat son anda İsyanya'da kalmak isteyince bu transfer de suya düştü. Yine hüsran yaşamak istemeyen Demirören'in İspanya'da adı sır gibi saklanan bir futbolcuyla görüştüğü de öne sürüldü. Bu ismin Arjantinli Carlos Tevez olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcuyu Manchester City de istiyor.


BERK, SAHA İLE GÖRÜŞTÜ

Yönetici Mario Berk de öneri-len isimlerle görüşüyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Everton'da kiralık olarak oynayan Manchester Unitedlı Luis Saha'yı istediği öne sürüldü. Berk, dün bu oyuncunun menajeri ile görüştü. Arjantin basını da Beşiktaş'ın River Plate'den Diego Mario Buonanotte Rende ve Radamel Falcao Garcia Zarate'nin bonservisini sorduğunu yazdı. 21 yaşındaki Falcao orta saha, 23 yaşındaki Buonanotte ise forvet oynuyor.


Devler Ligi'nde başarılı olacağız

Beşiktaş'ın defans oyuncusu İbrahim Toraman, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarına inanıyor. Toraman, bu sezonki çifte kupa başarısını daha da yukarılara çıkarmak istediklerini vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde hem takımımızı, hem de Türkiye'yi temsil edeceğiz. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp iyi sonuçlar almalıyız. İyi bir takımız. Kendimize güveniyoruz" dedi.


Hakan kaleyi devralmak istiyor

Beşiktaş'ın kalecisi Hakan Arıkan, yeni sezonda kaleyi Rüştü Reçber'den devralmak istiyor. Genç kaleci, gelecek sezon hedeflerinin daha da büyüdüğünü belirterek, “Bu sene fazla oynamadım ama yeni sezonda inşallah kaleyi teslim alarak Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğunu yeniden tatmak istiyorum” dedi.


15 yıl önce