|

Lens Beşiktaş forması giydi

Siyah-beyazlı kulüp, Hollandalı futbolcunun transfer edildiğini resmi Twitter hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Beşiktaş forması giyen Lens, yöneticilerle birlikte Samsun'a giderek önce maçı izledi, sonra kafileyle İstanbul'a geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:43 - 7/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Jeremain Lens
Jeremain Lens

Beşiktaş, Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in transfer edildiğini resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile açıkladı. Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabında, taraftarlar arasında son günlerin moda sloganı olan ve Alvaro Negredo'nun transferinde kullanılan "Come to Beşiktaş" videosuyla Lens'in kadroya dahil edildiği duyuruldu. "Lens'in rüyası" başlığıyla hazırlanan ve bir taraftar görseliyle başlayan videoda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon Benfica ile yaptığı ve 3-3 biten maçta Cenk Tosun, Quaresma'nın attığı goller paylaşıldı. Daha sonra Negredo'nun, Lens'i telefonla aradığı ve "Come to Beşiktaş (Beşiktaş'a gel)" dediği, Lens'in de "I'm coming to Beşiktaş (Beşiktaş'a geliyorum)" yanıtı verdiği görüldü. Beşiktaş formasıyla yöneticilerle poz veren Lens, dün önce Samsun'a giderek Süper Kupa maçını izledi, ardından kafileyle İstanbul'a döndü. Bugün sözleşme imzalanması bekleniyor. Lens'in transferi konusunda kulübü Sunderland ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildiren Beşiktaş, Hollandalı futbolcu için İngiliz ekibine bonservis ücreti olarak 4 milyon Euro, Lens'e ise yıllık 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık toplam 7.5 milyon Euro ödeyecek.

Lens'i, F.Bahçe'den transfer etmedik

Beşiktaş, Jeremain Lens’i kadrosuna kattığını resmi Twitter hesabından yayınladığı bir videoyla duyurdu. Videoda Alvaro Negredo, Lens'e "Come to Beşiktaş" yani, "Beşiktaş'a Gel" diyor. Hollandalı yıldız da, "Tabii ki Beşiktaş'a geliyorum" diye karşılık veriyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da, siyah-beyazlı takımın yeni transferi Jeremain Lens için kişisel Instagram hesabından "Hoş geldin" mesajı yayımladı. Başkan Orman, "Lens bizi, biz de onu çok istedik. Hoş geldin ailemize Jeremain" ifadelerini kullandı. Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Lens için yaptığı açıklamalara karşılık vermeyerek, "Polemik oluşturmak istemem. Biz Lens'i, Fenerbahçe'den transfer etmedik. Amacımız bir kitleyi rahatsız etmek değil" dedi.

#Lens
#Fikret Orman
#Beşiktaş
7 yıl önce