|

Lens olmazsa Konoplyanka

Öncelikli hedefi Lens'i yeniden kiralık olarak kadroya katmak olan Fenerbahçe, Sunderland’ın kiralama konusuna sıcak bakmaması nedeniyle alternatifler üzerinde çalışmaya başladı. Sarı-lacivertli yönetim, bonservisi Sevilla'da olan ve Schalke 04’te kiralık olarak forma giyen Konoplyanka’yı kiralamak için girişimlere başladı

Yeni Şafak
04:00 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:15 - 29/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe, Lens'in transferini gerçekleştiremezse Konoplyanka'yı kadrosuna katmak istiyor.
Fenerbahçe, Lens'in transferini gerçekleştiremezse Konoplyanka'yı kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, gelecek sezon kadro yapılanması için alternatifli bir transfer listesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.



Sarı-lacivertli yönetimin öncelikli hedefi Jeremain Lens'i yeniden kiralık olarak kadroya katmak. Ancak İngiliz kulübü Sunderland'ın yeniden kiralama konusuna sıcak bakmaması nedeniyle, Hollandalı yıldızın alternatifleri üzerinde de çalışmalar yürütülüyor. Bonservisi İspanya'nın Sevilla Kulübü'nde olan ve kiralık olarak Schalke 04'te forma giyen Ukraynalı sol kanat oyuncusu Yevhen Konoplyanka da sarı-lacivertli takımın transfer listesine girdi.



Fenerbahçe, Sevilla ile 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Konoplyanka'yı kiralamak için girişimlere başladı. Orta alanın solunun yanı sıra sağ kanat ve forvet arkası mevkilerinde de forma giyebilen 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Schalke 04 formasıyla 26 maçta, 7 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.




https://www.youtube.com/embed/L3u1BeN6ya4

#Fenerbahçe
#Lens
#Yevhen Konoplyanka
7 yıl önce