|

Lens'ten PSV mesajı

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Jeremain Lens'ten transferi için sürpriz bir mesaj geldi. Hollandalı yıldız, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada eski kulübü PSV ile ilgili dikkati çeken sözler sarf etti.

Yeni Şafak
15:19 - 3/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:27 - 3/05/2017 Çarşamba
Jeremain Lens
Jeremain Lens
Fenerbahçe
'de kiralık olarak forma giyen ve Sarı-Lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi 1 Haziran'da sonlanacak Jeremain Lens, transfer sezonunda nereye imza atacağı en çok merak edilen futbolcuların başında geliyor.
Bonservisini elinde bulunduran Sunderland'in
Premier Lig
'de küme düşmesinin kesinleşmesi üzerine Hollandalı yıldızın geleceği için nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu. Lens daha önce alt liglerde oynamayacağını söylemiş ve "Sunderland küme düşerse Fenerbahçe'ye transferim kolaylaşır" ifadesi kullanmıştı.
Sunderland'in küme düşmesi ile iştahlanan kulüpler için Lens kıymete binerken, Hollandalı yıldız ElfVoetbal Dergisi'ne verdiği röportajda transfer tercihleriyle ilgili olarak konuştu. Başarılı kanat oyuncusu "Hollanda'ya dönersen Ajax'ı mı yoksa PSV'yi mi tercih edersin?" sorusuna cevap verdi;

  • "Eğer Ajax için oynarsam elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım. O kulüpten nefret etmiyorum. Ancak eğer ki Hollanda'ya döneceksem ve beni Ajax ile PSV istiyorsa koşa koşa PSV'ye giderim. Ama şu an için böyle bir şey yok"


#Jeremain Lens
#Fenerbahçe
#PSV
7 yıl önce