|

Levent Nazifoğlu'ndan Bruma yorumu

Galatasaray'ın Rizespor deplasmanında kadroda olmayan Bruma hakkında yönetici Levent Nazifoğlu konuştu. Nazifoğlu, "Bruma'nın kafasında Real Madrid gibi takımlar var. Bunları düşünüyorsa yapmayacak. Hocamızın kararının arkasındayız'' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
21:34 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:42 - 18/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Rizespor beraberliği sonrası konuştu.
Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Rizespor beraberliği sonrası konuştu.

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Çaykur Rizespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, Bruma'nın kadroda olmaması kararını da değerlendirdi.



İşte Nazifoğlu'nun açıklamaları;


  • "Bruma benim oğlum gibi. Bugün çok anormal bir oyun yoktu. İlerde daha iyi olacağız. Bruma'nın kafasında Real Madrid gibi takımlar var. Bunları düşünüyorsa yapmayacak. Hocamızın kararının arkasındayız. Derbi çok güzel, çekişmeli bir maç olacak. Sakatlarımız da iyileşecek. 3 puan bekliyoruz derbiden. Koca koca adamlar oturdukları yerden yalan söylüyorlar. Ayıp. Riekerink gitti ona sorabilirler. Kadroları kesinlikle kendisi yapıyordu"

Bilindiği üzere, Igor Tudor'un Bruma'yı kadroya almamasıyla ilgili olarak Portekizli futbolcunun isteksiz tavırları sebep olarak gösterilmişti. Konuyla ilgili olarak maçtan sonra futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Bruma, duyduğuma göre beni yedek bırakacaksan götürme" demiş ifadesini kullandı.







#Bruma
#Galatasaray
7 yıl önce