|

Levent Tüzemen: Derbide iki isim ihanet etti

0-0 biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında spor yazarı Levent Tüzemen değerlendirmelerde bulundu. İki ismin derbiye ihanet ettiğini söyleyen Tüzemen, Galatasaray taraftarına ve Tudor'a da mesaj gönderdi.

Yeni Şafak
13:51 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:59 - 23/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Younes Belhanda gördüğü iki sarı kartın ardından oyundan atıldı.
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Younes Belhanda gördüğü iki sarı kartın ardından oyundan atıldı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulunan spor yazarı Levent Tüzemen, derbiye hakem Cüneyt Çakır'ın ve Galatasaraylı Younes Belhanda'nın ihanet ettiğini söyledi.

İşte Levent Tüzemen'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "At sahibine göre kişnermiş. Galatasaraylı oyuncular, 8 puan önde çıktıkları derbide maalesef zihinsel olarak sakin kalamadı. Tudor'un kulübedeki gergin hali, Galatasaraylı oyunculara da olumsuz yansıdı. Ayrıca Hırvat hocanın tercih ettiği üçlü defans tam başına iş açacakken Serdar Aziz'in sakatlanması dörtlü savunmaya geçmesi için bir şans oldu. Haftalardır etkisiz oynayan Belhanda, Galatasaray'ın Fenerbahçe üzerinde baskı kurduğu anlarda sarı kartı olmasına rağmen tıpkı Trabzonsporlu Sosa gibi davranıp, kendisini attırdı ve takımını 10 kişi bıraktı. Tudor'un artık Belhanda ile konuşması ve onu kulübeye çekmesi gerekir. Çünkü forma rekabetine girmeyen oyuncu Belhanda gibi şımarıyor. Bu derbiye ihanet eden iki isim var: Biri Cüneyt Çakır, diğeri de Belhanda. Ayrıca Tudor da derbi dersini geçemedi. Galatasaray taraftarı da koreografideki gibi takımı ayağa kaldıracak tezahüratı yapamadı."


Derbide kazanan çıkmadı. Dev maça Cüneyt Çakır damga vurdu!

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Galatasaray
#Fenerbahçe
7 yıl önce