|

Maicon heyecanı

Galatasaray, Sao Paulo’da forma giyen Maicon’un transferini bitirdi. Sarı-kırmızılıların 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği 28 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu, bugün İstanbul'da olacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 08:26 - 23/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
​Maicon heyecanı
​Maicon heyecanı

Galatasaray, uzun süreden beri pazarlıklarını sürdürdüğü Brezilya kulübü Sao Paulo'yu ikna edince Maicon, İstanbul'a doğru yola çıktı. Brezilyalı futbolcu, İstanbul yolculuğu öncesi uçaktaki fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Bugün İstanbul'da olacak 28 yaşındaki oyuncu ile son kez masaya oturacak Galatasaray, son rötoşların ardından Maicon ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Brezilyalı stoper, geçtiğimiz sezon 12 milyon Euro bonservis bedeliyle, Porto'dan Sau Paulo'ya transfer oldu. Sao Paulo ile 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılıında anlaşn Galatasaray'ın futbolcuya ise yıllık 2.6 milyon Euro vermeyi kabul ettiği öğrenildi. Maicon, Brezilya'da yeni başlayan ve 7 hafta oynanan sezonda 6 maçta forma giydi.

ÇABUK OL GOMİS

Galatasaray, anlaşmaya çok yakın olduğu Bafetimbi Gomis'den bir türlü son cevabı alamadı. UEFA'ya vereceği kadro nedeniyle transferi erken bitirmek isteyen Galatasaray, 31 yaşındaki futbolcuya “Kararını bir an önce bildir” dedi. Galatasaray'ın 3,5 milyon Euro'dan 3 yıllığına prensip anlaşmasına vardığı Gomis'e haber gönderdiği ve kararını acil şekilde vermesi gerektiğini bildirdiği ortaya çıktı. Fransız basınına da yansıyan haberde, Galatasaray'ın Marsilya'nın önüne geçip transferi bitirmeye çok yaklaştığı ancak Gomis'in bir türlü son kararını veremediği belirtildi. Haberde sarı-kırmızılı takımın UEFA'ya kadro bildirme zorunluluğu nedeniyle aceleci davrandığına da yer verildi.

#Galatasaray
#Maicon
#Bafetimbi Gomis
7 yıl önce