|

Manchester City'de 4 futbolcuyla yollar ayrılıyor

İngiliz kulübü Manchester City ile futbolcular Clichy, Jesus Navas, Bacary Sagna ve Caballero'nun yollarının sezon sonunda ayrılacağı açıklandı. Fenerbahçe'nin ise İspanyol oyuncu Navas'la görüştüğü öğrenildi.

Yeni Şafak
09:26 - 26/05/2017 Cuma
Güncelleme: 09:51 - 26/05/2017 Cuma
Manchester City sezon sonunda Fenerbahçe'nin ilgilendiği Navas'la yollarını ayıracağını duyurdu.
Manchester City sezon sonunda Fenerbahçe'nin ilgilendiği Navas'la yollarını ayıracağını duyurdu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Gael Clichy, Jesus Navas, Bacary Sagna ve Willy Caballero'nun sezon sonunda bitecek sözleşmelerinin yenilenmeyeceğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 31 yaşındaki Fransız sol bek Gael Clichy, 31 yaşındaki İspanyol kanat oyuncusu Jesus Navas, 34 yaşındaki Fransız sağ bek Bacary Sagna ve 35 yaşındaki Arjantinli kaleci Willy Caballero'nun, sezon sonunda bitecek sözleşmeleri uzatılmayacak.

Sezona, teknik direktör Pep Guardiola yönetiminde büyük umutlarla başlayan ancak ligi 3. sırada bitiren Manchester City, daha önce de 32 yaşındaki Arjantinli sağ bek Pablo Zabaleta ile yollarının ayrılacağını duyurmuştu.

Navas Fenerbahçe'yle görüşüyor

Bu arada Manchester City'den ayrılacağı kesinleşen Jesus Navas için Fenerbahçe devreye girdi.

Lens transferinde Sunderland'in 6 milyon euro bonservis ücreti istemesi üzerine geri adım atan Fenerbahçe, Jesus Navas'la görüştü. İspanyol oyuncu yapılan ilk görüşmede teklife sıcak bakıyor.


#Manchester City
#Jesus Navas
7 yıl önce