|

Manchester United'dan ses getirecek Neymar hamlesi

İngiliz devi Manchester United'ın, Barcelona forması giyen Brezilyalı oyuncu Neymar'a yıllık 25 milyon eurodan olmak üzere 5 yıllık teklife hazırlandığı ileri sürüldü.

Yeni Şafak
11:20 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:40 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Neymar bu sezon Barcelona forması ile çıktığı 25 maçta 14 gol ve 23 asiste imza attı.
Neymar bu sezon Barcelona forması ile çıktığı 25 maçta 14 gol ve 23 asiste imza attı.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Barcelona'da forma giyen Brezilyalı yıldız Neymar'a çılgın bir teklif yapacağı iddia edildi.



Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Sport gazetesinin manşetine taşıdığı habere göre, Kırmızı Şeytanlar yaz transfer döneminde Neymar'ı kadrosuna katmak için, yıldız oyuncunun serbest kalma bedeli olan 200 milyon euroyu gözden çıkardılar. 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya önerilecek yıllık rakam ise 25 milyon euro olacak.



Neymar'la anlaşma sağlanması için Jose Mourinho'nun devreye sokulduğu öne sürülürken, Brezilyalı yıldızın transferde öne sürdüğü şart ise, Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmesi.



Yıldız futbolcu geçtiğimiz haftalarda İngiliz basınına yaptığı açıklamada şunları söylemişti:


  • "Premier Lig beni şaşırtan bir lig. Takımların oyun stillerini beğeniyorum. Kim bilir, belki bir gün orada oynarım. Manchester United, Chelsea, Arsenal ve Liverpool'a bayılıyorum. Bu takımlar daima yarışın içindeler. Dahası, bu takımlar Mourinho ve Guardiola gibi antrenörlere sahipler. Her oyuncu böyle antrenörlerle çalışmak ister."










#Neymar
#Barcelona
#Manchester United
7 yıl önce